Doen en doorpakken met je gezonde leefstijl

Lieve Sterke Starter,

Misschien heb je een dijk van een start gemaakt met het 4-weekse traject, misschien ook helemaal niet. En daartussen is natuurlijk van alles mogelijk.

Want hoe kun je doorgaan als je nog niet eens goed begonnen bent? En hoe “houd je vol” als je een geweldige start hebt gemaakt, maar het nu wat uitdagender wordt? Dat is precies waar ik je mee help in deze live workshop. Hij is speciaal voor jou als je mee hebt gedaan met Sterke Start. Je deelname is GRATIS!

Ik leer je in mijn workshop hoe jij mijn lessen blijft toepassen en zo de stappen niet alleen maakt, maar ook blijft zetten als het gaat over jouw gezonde leefstijl.

Na deze workshop ben jij in staat om van Intermittent Fasting je gezonde leefstijl en laatste afslankpoging ooit te maken.

In deze workshop leer ik je de allerbeste basis van hoe je de succesmindset ontwikkelt zodat jij niet alleen gemakkelijk kunt starten met je gezonde leefstijl, maar hem ook voor altijd vasthoudt en tegelijkertijd nog steeds een leuk leven leidt.

Wat houdt de workshop in?

Je leert:

  • Hoe je een sterke mindset krijgt en vasthoudt
  • Op welke manier Intermittent Fasting het beste bij jouw leven past.
  • Hoe je omgaat met sugar cravings en verantwoord kiest
  • Dealen met je omgeving en doen wat goed voelt voor jou
  • Simpel en snel gezonde maaltijden samenstellen
  • Ik beantwoord ook graag jouw vragen!

Voor wie?

Deze workshop is niet alleen nuttig als je een top Sterke Start hebt gehad, maar ook als het voor geen ene meter is gelukt.

Dus voor iedereen die met Intermittent Fasting wil beginnen volgens mijn methode… maar ook als je al bezig bent en deze leefstijl voor altijd vol wilt blijven houden en dat soms nog moeilijk vindt.

Gratis workshop: Doen en Doorpakken

Praktische informatie

Ja, je kunt hem enkele dagen terugkijken. Ik wil je echter aanmoedigen er live bij te zijn, want dan is hij veel waardevoller. De energie is anders en we gaan samen echt aan de slag.

De workshop is GRATIS!

Dan kom je ietsje later, geen enkel probleem.

Die kun je me in deze workshop stellen. 😊

Over mij

Ik ken mijn ouders niet anders dan ‘aan de lijn’. Altijd bezig met het uitzoeken van een nieuw dieet of het starten van een nieuw dieet. Keer op keer op keer. Zonder blijvend resultaat. En ik heb overduidelijk hun Bourgondische DNA. Op sommige gebieden vind ik dat geweldig, dit specifieke stuk had ik liever gemist, want als tiener was ik al bezig met mijn figuur. En op mijn 35e had ik bijna alle denkbare diëten wel een keer gedaan, gebruikt, geprobeerd of getest. Ook bij mij zonder blijvend resultaat. Zo moeder, zo dochter.

Ik bleef weer op zoek naar het nieuwe wondermiddel omdat er, zoals altijd ‘wel weer wat af mocht’.

Tot ik over Intermittent Fasting hoorde tijdens mijn studie voeding. Uiteraard moest dit ook getest worden.

Binnen enkele weken was ik verkocht, ik was niet alleen kilo’s kwijt, ik kreeg er een bak energie en mentale focus voor terug. Dat laatste had ik nog niet eerder ervaren. Ik werd gezonder, een leuker mens en een energiekere mama.

Ik wilde nooit meer anders. En het toffe is dat ik mijn Bourgondische roots niet volledig los hoefde te laten, hoogstens te matigen. So far so good.

Tot mijn moeder twee jaar geleden overleed aan de gevolgen van een ongezonde leefstijl net als mijn vader twintig jaar eerder.

De impact van haar overlijden was groot; ik besloot mijn kennis en ervaring over gezonde voeding met de wereld te delen, nam ontslag, zette een coachingpraktijk op en schreef het boek What IF? dat geheel gaat over een intermittent lifestyle.

>