Is er maar niks dat voor je werkt als het gaat om afvallen?

Ik help je je leefstijl voorgoed te veranderen met Intermittent Fasting.

Verantwoord starten met Intermittent Fasting

Hoe vaak heb jij al tegen jezelf gezegd dat dit jaar jóuw jaar zou worden als het gaat over je gezondheid, energie en figuur? Ik al heel vaak! Tot ik 5 jaar geleden met intermittent fasting aan de slag ging in combinatie met mijn mindset en mijn gevoelsstuk. Sindsdien is alles anders en is mijn leefstijl nooit meer gedoe. Ik leer je graag in mijn masterclass hoe ook jij mijn lessen kunt gaan toepassen en zo de eerste echte stappen niet alleen gaat, maar ook blijft zetten en de zomer fit en energiek tegemoet gaat.

Na deze online training kun jij op een verantwoorde manier starten en doorpakken met je leefstijl.

In deze online training leer ik je waarom mijn methode zo goed werkt en geef ik antwoord op je vragen. Dit zodat jij niet alleen gemakkelijk kunt starten met een gezonde leefstijl, maar hem ook voor altijd vasthoudt, waarbij je toch nog steeds (zelfs meer) geniet van het leven.

Wat houdt de online training in?

Ik leg je uit:

  • Hoe Intermittent Fasting werkt in je lijf (in simpele taal)
  • Waarom je mindset en emotionele stuk daarbij belangrijk zijn
  • Hoe je het mentale en gevoelsdeel integreert in jouw leefstijl
  • Wat je te doen hebt om niet alleen te beginnen, maar ook door te pakken…

Met als resultaat een leefstijl die je voor altijd kunt vasthouden zodat je slank, energiek en gezond wordt én blijft.

Voor wie?

Deze online masterclass is voor iedereen die al tig keer is begonnen aan een gezonde leefstijl en/of dieet en nu echt iets wil dat blijvend is op een gezonde en verantwoorde manier.

Daarbij is het belangrijk dat je openstaat voor een andere manier van denken en voelen. Een gezonde leefstijl gaat verder dan wat en wanneer je eet!

Over mij

Ik ken mijn ouders niet anders dan ‘aan de lijn’. Altijd bezig met het uitzoeken van een nieuw dieet of het starten van een nieuw dieet. Keer op keer op keer. Zonder blijvend resultaat. En ik heb overduidelijk hun Bourgondische DNA. Op sommige gebieden vind ik dat geweldig, dit specifieke stuk had ik liever gemist, want als tiener was ik al bezig met mijn figuur. En op mijn 35e had ik bijna alle denkbare diëten wel een keer gedaan, gebruikt, geprobeerd of getest. Ook bij mij zonder blijvend resultaat. Zo moeder, zo dochter.

Ik bleef weer op zoek naar het nieuwe wondermiddel omdat er, zoals altijd ‘wel weer wat af mocht’.

Tot ik over Intermittent Fasting hoorde tijdens mijn studie voeding. Uiteraard moest dit ook getest worden.

Binnen enkele weken was ik verkocht, ik was niet alleen kilo’s kwijt, ik kreeg er een bak energie en mentale focus voor terug. Dat laatste had ik nog niet eerder ervaren. Ik werd gezonder, een leuker mens en een energiekere mama.

Ik wilde nooit meer anders. En het toffe is dat ik mijn Bourgondische roots niet volledig los hoefde te laten, hoogstens te matigen. So far so good.

Tot mijn moeder twee jaar geleden overleed aan de gevolgen van een ongezonde leefstijl net als mijn vader twintig jaar eerder.

De impact van haar overlijden was groot; ik besloot mijn kennis en ervaring over gezonde voeding met de wereld te delen, nam ontslag, zette een coachingpraktijk op en schreef het boek What IF? dat geheel gaat over een intermittent lifestyle.

>