Van shit naar FIT

Eindelijk weer energie en blij zijn met je lijf. De regie terug over je voeding in plaats van dat het jouw leven beheerst.

Van shit naar FIT

Ben je helemaal met het altijd te zwaar en vaak moe zijn? Het geen controle kunnen krijgen over je eten?
Helemaal klaar met het je altijd ‘shit’ te voelen?
Ben je toe aan een slank lichaam, meer energie en een relaxte vrije toekomst?
Zonder teveel gedoe en op een manier die je vol kunt blijven houden?

Je wilt…

Het lijf waar je je fijn en comfortabel in voelt.
Een lichaam dat bij je past en dat je daarbij iedere dag fit en fijn opstaat.
En waardoor je ook nog eens met meer zelfvertrouwen en liefde door het leven gaat.
Niet alleen omdat je gewicht geen belemmering meer voor je is,
maar ook omdat je weet dat je het in je hebt steeds weer te doen wat goed voor je is.

Spreekt je dit aan? Doe dan mee met Van shit naar FIT!

Een slank lijf, een gezonde toekomst

In 90 dagen deel ik met jou mijn geheimen die mij voorgoed van mijn overtollige kilo’s afhielpen en waarmee ik anderen hielp zelfs nog meer af te vallen.
De boventoon ligt op het verkrijgen van meer energie en een goede gezondheid.

Goed voor jezelf zorgen vanuit een positieve mindset, met liefde voor je lijf en je zelf.

12 weken waarin we van jouw droomlijf realiteit gaan maken. Niet voor even, maar als start voor de rest van je leven.

Herken je dit?

WEER NIET
Het nieuwe jaar is volop aan de gang en je baalt enorm dat het je weer niet gelukt is om enigszins in shape te komen. Als je heel eerlijk bent, is het nog erger dan vorig jaar. Nu alles weer mag, lijkt het wel nóg lastiger. En de vakantie komt er ook alweer aan… Als het zo doorgaat kun je naar wéér een grotere maat kleding.

MOE
Niet alleen ben je te zwaar, je bent ook vaak hartstikke moe. Hoe bijzonder is het, zelfs als je nog maar net gegeten hebt of je bed uit komt, je je voelt alsof je wel een paar uur zou kunnen slapen?

Maar het leven vraagt ook steeds van alles van je. Je werk, je gezin, je partner, je familie. Helemaal achteraan die rij kom jij en tegen die tijd moet je jezelf vaak weer enigszins oppeppen na een lange drukke dag met iets met suikers.

STEEDS WEER HET VOORNEMEN
Iedere keer neem je het je weer voor: vanaf maandag ga ik écht gezonder leven, ga ik het echt DOEN. ik ben er zó klaar mee!
Maar het gaat nooit zoals jij wilt, je wordt er inmiddels stapelgek van dat het steeds mislukt en het lijkt wel alsof het alsmaar moeilijker en erger wordt naarmate je ouder wordt. Je voelt je inmiddels niet alleen moe, maar ook moedeloos.

Als dit zo doorgaat en je ieder jaar gemiddeld 4 kg aankomt, weeg je over 5 jaar dus 20 kilo meer. Met alle gevolgen van dien.

Ik wil je graag helpen! Leg met mijn hulp het fundament voor je gezonde droomlijf met een bak energie.

Practice what you preach, dat is waar ik voor sta.
Mijn methode heeft er voor gezorgd dat ikzelf binnen 3 maanden 8 kilogram voor altijd kwijt was en veel scherper en gefocust door het leven ging. Eindelijk was voeding geen gedoe meer! (en ik had echt álles al geprobeerd). Vervolgens heb ik er tijdens mijn studie Voeding onderzoek naar gedaan. Door Toegepaste Psychologie en Coaching te combineren heb ik een methode ontwikkeld die verder gaat dan alleen voeding.
Honderden klanten hebben mijn manier van Intermittent Fasting al  met succes toegepast.

Dit werkt. Als jij maar wilt.

Hoe fijn zou het voor je zijn als je…

een simpele manier zou hebben waarbij je op verantwoorde manier afvalt?

van je suikerverslaving af zou komen?

niet meer steeds zo megamoe zou zijn, maar je superenergiek zou voelen?

je nog steeds kan genieten van het leven en gezond eten, maar ook af en toe zonder schuldgevoel los kan laten?

het patroon van ieder jaar zwaarder voorgoed zou doorbreken?

Wat als jij gezonde voeding kunt combineren met een positieve mindset en liefde voor jezelf?
Dan ben en hoef je nooit meer op dieet!

Je resultaten. Na het meedoen van shit naar FIT…

Ben je tussen de 5 en 15 kg kwijt*

Ben je niet alleen slanker, maar ook sterker.

Heb je meer energie, voel je je scherper en alert.

Voel je je fit en heb je de basis gezet voor een goede gezondheid.

Weet je precies wat je moet doen om je resultaten vast te houden, of zelfs nog verder te gaan als dat nodig is.

*Dit is afhankelijk van je startgewicht en de periode waarover je meedoet (28 of 90 dagen) en overige factoren

  •  Je hebt 6 een-op-een sessies met mij persoonlijk van 20-30 minuten. Dus iedere 2 weken help ik je er weer volle bak voor te gaan, zodat je 3 maanden lang gas blijft geven en blijvend de verandering maakt naar een gezonde leefstijl!

  • Dagelijks ontvang je van mij een email waarin ik je support met kennis, inzichten en video’s.

  • Iedere maand een groepscoachingcall per maand waarin ik je coach op jouw persoonlijke vragen. Hier leer je heel veel uit, ook van de coachvragen uit de groep.

  • Toegang tot de exclusieve Facebookgroep alleen voor deelnemers van dit programma, waar je me al je vragen kunt stellen, successen kunt delen en elkaar kunt supporten.

  • Een extra video met stap-voor-stap uitleg over hoe Intermittent Fasting werkt volgens mijn simpele systeem .

  • Je voortgang wordt 3 keer gemeten aan de hand van je doelen met behulp van vragenlijsten.

  • Je mag iedere dag je vragen stellen in de Facebookgroep. Geen vraag blijft onbeantwoord!  Ook krijg je regelmatig extra (live) tips en recepten.

  • Maandelijks een masterclass over je leefstijl met intermittent fasting en mindset, zodat je megagemotiveerd bent om het door te zetten.

Allemaal leuk en aardig maar wat kost da’?

Je investering voor 90 dagen is 1497 euro. Termijnbetaling is mogelijk.

En voor je denkt: Ooooh da’s duur… Bedenk dan even wat het je nu kost in frustraties, verdriet, teleurstelling en gezondheidsklachten.
En guess what: dat wordt alleen maar erger.

Ik help je PERSOONLIJK in dit programma, want je hebt er 6 een-op-een-sessies bij, ik geef je alles wat je nodig hebt om voor altijd af te rekenen met je gedoe met eten.
Je hebt maar één gezondheid lieve jij. Koester die. Ga met jezelf aan de slag. Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen, I am on your side!

Volgend jaar denk je, had ik het maar gedaan, dan was mijn gedoe met eten en mindset nu opgelost geweest.
Dat is alles waard en dan is dit nog een kleine investering vergeleken met wat het je op gaat leveren! Want je gaat met een bak zelfvertrouwen door je leven. Niet alleen omdat je eindelijk slank(er), fitter en gezonder bent, maar omdat je eindelijk iemand bent die:
ZEGT WAT ZE DOET EN DOET WAT ZE ZEGT.

Bovendien heb je:
Niet goed, geld terug.*

Want ik sta voor de kwaliteit van dit traject. Het is mij aangelegen dat deze missie voor jou slaagt. Dus werkt het niet? Krijg je van mij je geld terug.

Ook goed te combineren met een gezin!

Ik heb een aantal supertoffe bonussen voor je als je je inschrijft.
Je krijgt van mij:

-3 weken met nieuwe weekmenu’s met recepten en boodschappenlijsten zodat je kunt blijven variëren met je voeding!

-een bonus masterclass over je schaduwzijde(s), dit gaat over dé redenen waarom het volhouden van een gezond voedingspatroon je tot nu toe niet gelukt is en ik leer je hoe je ervoor zorgt dat je voor altijd goed voor jezelf blijft zorgen.

-een digitale lifestyle planner zodat jij structuur krijgt in je leefstijl.

Tuurlijk kun je het nog even zelf proberen…

Heb ik ook jarenlang gedaan. Maar daarom viel ik steeds weer opnieuw binnen korte tijd terug. Het lukte pas toen ik eindelijk de knop omzette met de kennis die ik in al mijn opleidingen en met coaching heb geleerd. Die kennis deel ik allemaal met JOU! Zodat jij het niet alleen sneller maar ook effectiever BLIJFT doen.

Eigenwijs zijn en het zelf steeds blijven proberen, vervolgens steeds weer terugvallen heeft me heel veel verdriet, energie en ook heel veel kilo’s gekost. Iedere keer viel opnieuw terug, was ik weer terug bij af en verder.
Het heeft me bijna 25 jaar gekost om te komen waar ik nu sta. Nu ben ik inmiddels al bijna 7 jaar stabiel op een gezond gewicht. Ik voel me er heerlijk bij en hoef er nauwelijks nog over na te denken.

JIJ kunt het zoveel sneller doen dankzij dit traject.

Waar wacht je nog op?
Toch niet wéér tot volgend jaar of de volgende zomer, waarbij je tot de conclusie bent gekomen dat het enige dat je verloren bent kostbare tijd is.

Wat houdt het in?

In deze video vertel ik je kort wat het programma inhoudt en hoe ik jou ermee kan helpen!

Enkele reacties op dit programma:

Het recept voor een slank, gezond en superenergiek lijf.

1) KENNIS Wat is nu echt gezonde voeding en hoe werkt intermittent fasting volgens mijn methode.

2) COMMITMENT Afspraken met jezelf nakomen. Van denken en weten naar DOEN en BLIJVEN DOEN.

3) BEWUSTWORDING Welke factoren zijn van invloed op het uiteindelijke resultaat en hoe stuur je hier op bij.

4) MINDSET De regie terugpakken over je manier van denken richting een superpositieve en onverslaanbare mindset.

5) ZELFDISCIPLINE Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Dat is waar je zelfvertrouwen door gaat krijgen.

6) ONTHECHTING van het resultaat. Focus op het proces, stap voor stap en dan krijg je wat je graag wilt.

7) LIEFDE VOOR JEZELF Van wilskracht naar liefde voor jezelf. Jezelf de leefstijl gunnen die je graag wilt handhaven.

Wat koop ik hier nu voor?

Waarom zou je dit programma nou écht moeten volgen?
Wat is het resultaat van dit hele verhaal? Je weet wat erin zit, maar wat levert het je op? Ik neem je even mee. Sluit na iedere alinea die je gelezen hebt even je ogen en voel het na.

Over 90 dagen is het zover:
Je bent slanker, voelt je fitter en hebt zelfvertrouwen!
Het leek altijd onmogelijk, een ver-van-je-bed-show, iets wat anderen wel konden bereiken en jij niet, jij nooit, maar het is je toch gelukt!
Je gaat in je volste energie in blakende gezondheid door het leven! Die o zo gehate kilo’s zijn er eindelijk af. Bovendien heb je je fundament naar een gezonde leefstijl gezet. Je weet wat welke voeding doet met jou, je kijkt met vertrouwen naar de toekomst, omdat je weet dat je jezelf nu hebt overwonnen.
Niet langer ben je te dik, moe en miserabel, maar slank, energiek en gelukkig!

Waarom lees je nog verder? Heb je goed gelezen wat hierboven staat? Alles staat klaar voor je, je kunt gaan knallen met afvallen naar meer energie. Je weet wat je te doen staat. Wat heb je verder nog meer nodig?

Je loopt niet meer achter de feiten aan, je valt niet meer terug. Het is klaar, je hoeft er alleen maar voor te gaan.

Geloof me, het gaat nooit vanzelf. Maar je hebt nu een systeem in je voedingspatroon, in je hele leefstijl, je weet wat je te doen hebt en dat is het enige dat je te doen hebt. Je gaat ermee door!
Je hebt de mindset die je nodig hebt om slank en energiek te blijven. Voeding is nooit meer gedoe, je kunt je gaan richten op de dingen die echt belangrijk zijn.

De reacties van mensen die je een tijdje niet gezien hebben zijn stuk voor stuk verrast. Iedereen vraagt wat je in vredesnaam hebt gedaan dat je zo slank bent geworden.

Als je in de spiegel kijkt, kun je het soms zelf niet geloven. De kleding die 3 maanden geleden nog megastrak zat, zit nu als gegoten en soepeltjes om je lijf.
En als je ‘s morgens je bed uit komt, roetsj je bij wijze van spreken nog net niet van de trapleuning af, omdat je zoveel energie hebt.
Daarbij zijn je sportprestaties ook enorm verbeterd en dan te bedenken dat je enkele maanden geleden amper een deuk in een pakje boter kon slaan.

Hoeveel meer resultaat heb je nog nodig? Wat dacht je ervan?
Zullen we er samen voor gaan?

Ik geef je graag alvast antwoord op vragen die wellicht in je opkomen

Het kijken van de video’s kost je dagelijks slechts enkele minuten van je tijd. Het voorbereiden van je eten heeft in het begin wat meer tijd nodig, maar alles is even ontdekken voor je het helemaal snapt. Als je gerecht een keer hebt gemaakt, is het de volgende keer al vele malen simpeler. We bereiden ons voor op de week op zondagmiddag dus daarna kun je gewoon je bakjes uit de koelkast of vriezer pakken. Hoe relaxed is dat!

Het traject is zo geschreven dat het juist met een gezin heel goed te combineren is. Je moet natuurlijk wel helder hebben waar je prioriteiten liggen. Het gaat, zoals je weet niet vanzelf. Maar het wordt wel steeds gemakkelijker als jij er vol voor gaat. Beloofd!

Je kunt je voeding aanpassen in de tijd dat je met vakantie gaat, dat is geen enkel probleem. Ik help je met je aanpassingen!

Yes! Daarom bereiden ons voor op de week. Je kunt de maaltijden van te voren bereiden en meenemen. Ook krijg je van mij tips over hoe je het doet als je je een keer niet op tijd hebt voorbereid. Waar een wil is, is een weg, ook onderweg.

Je hebt 6 maanden toegang tot de online omgeving. Dus in die tijd kun je kiezen hoe vaak je kijkt. Ik ga er echt vanuit dat je je inschrijft omdat je niet langer kunt wachten om echt voor dat droomlijf te gaan. Dus die video’s heb je voor de einddatum toch allang allemaal wel een keer bekeken? En de bijbehorende opdrachten (foto’s maken, vragenlijsten) uitgevoerd! Je hebt 90 dagen toegang tot de besloten Facebookgroep.

De sessies worden op tijd aangekondigd. Kun je er niet bij zijn, dan kun je je vraag via de FB groep stellen en dan wordt hij meegenomen in groepscoachingsessie. En er is altijd een replay beschikbaar, dus je kunt antwoord op je vraag verwachten en het antwoord terug zien in de groep.

Een goede voorbereiding is het halve werk. En dat geldt ook op zeker voor deze online training. Op het moment dat je op de ‘yes’ knop hebt gedrukt zijn er 2 dingen belangrijk: a) dat je deze belangrijke stap in het realiseren van je droomlijf viert. En b) dat je goed de theorie uit mijn boek doorneemt of de eerste video met uitleg over het programma.

Veronique over dit programma

Super fijn de support elke dag. De mailtjes zijn leuk en gevarieerd. Van een workout naar recepten en van aanmoedigen naar een positieve schop onder je kont om vol te houden of door te zetten.
Prettig ook om samen sterk te staan in de Facebookgroep. Recepten uit te wisselen maar ook de strubbelingen tijdens het traject. Fijn dat je ook momenten heb om feedback te krijgen en om vragen te stellen.

Scarlet van Engelenburg

Ik had een chronisch slaaptekort waardoor weinig energie en gewichtstoename
Mijn grootste inzicht is dat ik met jouw leefstijl nooit meer op dieet hoef. Ik zou het iedereen kunnen aanraden en ben je ontzettend dankbaar voor al je enthousiasme, adviezen en ondersteuning. Het lijkt een flinke investering, maar is iedere euro meer dan waard.

Mieke

Ik vond het moeilijk om de knop om te zetten, had geen motivatie om te starten. Daardoor viel ik elke keer terug in mijn oude slechte eetpatroon.
Mijn grootste inzicht is dat totale plaatje moet kloppen, niet alleen gezond eten, het programma gaat veel verder dan dat.
Ik zou dit aanraden aan iedereen die moeite heeft om vol te blijven houden. Door de steun van Sylvia maar ook de FBgroep heb je veel steun en blijf je gemotiveerd. Ook bij lastige momenten.

Esther van Schaik

Gezien in

 

*Je kunt zonder risico starten: een garantie van 28 dagen!

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van dit online traject. En daarom geef ik je graag garantie. Als je na 29 dagen nog niet bent afgevallen of ander resultaat merkt (afhankelijk van je doelen), dan krijg je van mij je geld retour minus € 50,- exclusief BTW-administratiekosten. De voorwaarden zijn dat je aanspraak maakt op de garantie vóór de ontvangst van dag 31. Tevens moet je vragenlijst 1 op dag 1 en voor dag 28 vragenlijst 2 hebben gemaild en alle oefeningen hebben gedaan.
Ook ben je actief lid geweest van de besloten FB groep die bij het programma hoort, heb je je  startgewicht-weegschaal en uiterlijk op dag 29 je tussengewicht-weegschaal foto’s gepubliceerd, evenals foto’s van je maaltijden en heb je deelgenomen aan de online coachingsessie die tijdens de eerste 3 weken heeft plaatsgevonden.
Annulering kan alleen schriftelijk per email (info@sylviaholtslag.nl) met een duidelijke omschrijving dat het programma geen resultaat heeft. Recht op annulering geldt niet als de inhoud van de video’s zoals omschreven niet aansluit op persoonlijke behoeften aangezien je dat vóór aanschaf van het programma al kan beoordelen.
Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is, vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren per ommegaande je geld retour.

Enkele reacties op dit programma

“Sylvia jij bent gewoon een supercoach! Dit programma gaat zoveel verder dan alleen voeding!”
“Ik merk dat ik echt houvast heb aan de dagelijkse emails en fijne en motiverende filmpjes.”
“Al 15 cm eraf na 4,5 week!”
“Het gaat steeds beter! Ik ben al ruim 5,5 kg kwijt en mijn man 10 kg.”
“De methode van Syl, no nonsens is helemaal top. Ik slaap weer heerlijk en dit is voor mij de basis.”
“Ik voel me super, heb veel energie, ben 4 kilo kwijt, heb nog niets gesnoept sinds de start, heb er ook geen enkele behoefte aan, ben niet chagrijnig of wat dan ook. Dank je wel Sylvia, echt top!”

Ik viel vaak terug in slechte eetpatronen, vooral ‘s avonds. Ik kon niet de kracht vinden om opnieuw te beginnen met IF in mijn eentje.
Door het traject heb ik weer plezier gekregen in het voeden van mijn lichaam. Hierdoor ben ik ook helder en fit. Volhouden is er niet meer bij, het IF is geïntegreerd in mijn systeem. Resultaat is dat ik mezelf ben. Eindelijk.
Mijn grootste inzicht was dat ik niet lekker in mijn vel zat en de eerste stap op weg naar mijn nieuwe leven was aan de slag met voeding. Ik raad dit traject aan aan vrouwen die een eerste stap willen zetten naar een gezond leven en hun bewustzijn willen vergroten. Vanuit hunzelf met liefdevolle hulp van jou.
Bionda Bosma
Voordat ik aan het traject begon was ik mezelf alleen maar liefde aan het geven door middel van voeding. Hiermee probeerde ik de leegte in mijzelf letterlijk op te vullen.
Uiteraard weten we allemaal dat het averechts werkt. En ik voelde mij er eigenlijk ‘doodongelukkig’ bij. Daarbij had ik ook allerlei vage klachten. De ene keer schoot het mij in de kuit, dan had ik weer last van mijn knie. En ga zo maar door.
Via Social Media zag ik Sylvia al meerdere keren voorbij komen. En dit triggerde mij. Want dit is niet voor niets en toeval bestaat niet.
Ik heb me aangemeld voor een ‘digitale infoavond’. En eigenlijk wat me direct aansprak was de persoon ‘Sylvia’ zelf! Ik herkende mezelf in haar. Haar humor, gedrevenheid en duidelijke uitleg sprak me erg aan. Dezelfde avond heb ik me aangemeld. Ik vond het vreselijk spannend. En vooral om dit te delen met mijn omgeving. Maar zodra ik deze eerste drempel over was, ging de rest eigenlijk als vanzelf.
De mailtjes/facebookberichten/peptalk’s van Sylvia zijn enorm stimulerend. Ook de besloten groep op Facebook voelt als enorme steun.
In het begin was het preppen van de maaltijden erg wennen. Maar ook hierin vindt je voor jezelf een weg!
Ik ben de 90 dagen voorbij en ik voel me ZOVEEL beter!!!
Ten eerste ben ik ongeveer 14 kilo kwijtgeraakt. Maar de grootste winst die ik voor mezelf heb behaald is de RUST in mijn hoofd!!
Daarbij voel ik me fitter, energieker en blijer.
Enige nadeel…..het shoppen is weer veel te leuk 🙂 Kortom, ik kan het iedereen aanbevelen. 
Marloes Reinink

Mijn probleem was dat ik al jaren aan het jo jo-en was met mijn gewicht en op het laatst 10 kilo ben aangekomen. Ik wilde weer een stabiel gewicht blijvend. Na het traject was ik 9,5 kilo afgevallen  en nog steeds kwijt. Ik heb veel geleerd over wat ik in mijn mond stop en IF was makkelijk omdat ik twee keer op een dag at en daarna niet meer. Veel geleerd wat goede voeding is en ook geleerd etiketten lezen ook niet onbelangrijk. Ik voel me nu veel fitter dan een aantal maanden geleden. Het klinkt cliché maar ik ben suiker verslaafd en zal daar altijd gevoelig voor zijn maar weet nu waar de suikers allemaal invloed op heeft Ook heb ik geleerd dat hoe je je voelt mentaal ook van grote invloed is op je eetpatroon. Ik hou deze leefstijl  gemakkelijk vol maar in de weekends doe ik het wat losser en dat werkt prima voor mij. Ik kan Sylvia’s traject aanraden aan iedereen die een schop onder zijn/haar kont nodig heeft en die eerlijkheid kan waarderen

Hanneke
>