Tap >>>here to read this page in English language 🇬🇧🇺🇸

Over mijn coaching

Misschien vind je het leuk om te weten wat voor een soort coach ik ben. Ik mag mijzelf, en dat doe ik met gepaste trots, een Tools® coach noemen

Wat zijn Tools®?

De Tools® is een succesvolle methode, die je leert om zelfvertrouwen, levensvreugde en innerlijke kracht te ontwikkelen. Het is geen ingewikkelde therapie, maar een reeks krachtige technieken, oefeningen die je in je hoofd doet, die heel praktijk- en resultaatgericht zijn en die je onmiddellijk in je leven kunt toepassen met als doel zelfontdekking en vervulling.

Simpel uitgelegd met voeding: je gaat leren dat je het gevoel dat je zoekt uit jezelf gaat halen in plaats van taart, chocolade, chips of whatever je ding ook is.

Daarnaast: Of je jezelf nu in de actiestand wilt zetten, uit de zelfsabotage en slachtofferrol wilt halen, of uit angst, teleurstelling of andere negatieve gedachten wilt komen; voor zo’n beetje ieder ‘probleem’ is een tool ontwikkeld.

De Tools® zijn ontwikkeld door psychologen Phil Stutz en Barry Michels. Samen hebben zij meer dan 70 jaar ervaring en het zijn de meest gewilde therapeuten van Hollywood. Hun boek De Tools was een New York Times-bestseller.

Wat is het doel van de Tools©?

Kort gezegd:

je patronen veranderen waardoor je je volledige potentieel gaat benutten en de beste versie van jezelf wordt.

Dit zijn woorden die je wellicht vaker hebt gelezen, inmiddels is het een holle term geworden. Maar dankzij de Tools® zijn het niet slechts woorden. Bovendien gaat het niet slechts om het krijgen van een sixpack of meer geld op de bank (aangezien dit slechts uiterlijke zaken zijn), maar om diep geluk van binnenuit te kunnen halen, keer op keer opnieuw.

Je verandert jouw diepgewortelde patronen naar een nieuw systeem van denken, voelen en handelen.

Wat maakt coaching met de Tools® anders dan andere methodes?

Ik laat mezelf veel coachen, omdat ik mezelf graag wil blijven ontwikkelen en onderzoeken, maar ook om te leren van andere coaches.

Er zijn coaches die veel praten en coaches die veel luisteren, of allebei. Maar de meeste mensen (klanten) willen graag hun innerlijke toestand veranderen, dat gaat verder dan alleen mindset en dus verder dan denken en praten. Want woorden zijn vaak niet genoeg.

Werken met de Tools® verandert je hele staat van zijn. Keer op keer weer. En als je het blijft oefenen, zoals ik nu al jaren doe, kan je je mentale en gevoelstoestand met een vingerknip veranderen. Daarom ben ik zo’n groot fan, ze zijn ontzettend praktisch en simpel toe te passen.

Ik beoefen de Tools® sinds 2016, volg en lees alles van de bedenkers en train iedere dag. Ik ben van de categorie practice what you preach en zonder Tools® was ik ook niet gekomen waar ik nu sta. Deze winter ben ik als enige coach van Europa op de lijst van officiële Tools®-coaches gezet, waar ik enorm dankbaar voor ben.

De Tools® verkleinen het gat tussen denken en doen, maar zijn ook de brug tussen negatief en positief.

De Tools ® zijn geschikt voor iedereen!

Het enige wat je nodig hebt is een open mind. Het zal anders zijn dan wat je ooit hebt gehoord of geleerd. Ze werken met behulp van onzichtbare krachten. En het mooie is, je hoeft er niet in te geloven, je hoeft het alleen maar te doen en te ervaren.

“Your mind is like a muscle. The more you train it, the stronger it gets.”

Wil je eerst meer lezen? Check dan het vervolg op mijn boek What IF? In What IF? vind je wát je moet doen. In What’s Next? hoe je het doet en blijft doen.

Vraag je eens af. Wie zou jij zijn zonder:

-Uitstelgedrag

-Teleurstellingen over mensen en situaties (uit het verleden)

-Negatief denken

-Boosheid en woede

-Verdriet

-Energieproblemen

-Moedeloosheid

-Faalangst

-Schommelingen in je humeur

-Perfectionisme

-Gebrek aan (zelf)liefde

-Zelfsabotage

-Slachtoffergedrag

Ik kan het je vertellen: VRIJ. Je zou vrij zijn. En dit is geen constante staat van zijn, want dat bestaat niet, tenzij je als monnik op een berg alleen maar mediteert. Maar in ons gewone dagelijkse leven is het wel een staat van zijn die je kunt oefenen en steeds méér kunt gaan ervaren, zodat het jouw nieuwe systeem wordt. Ik leer je graag hoe.

Misschien denk je… Wat heeft dit alles met voeding te maken? Voeding, met name ongezonde voeding is vaak een gevolg en geen oorzaak. De oorzaak dat het je maar niet lukt om een gezonde leefstijl te handhaven, ligt vaak vele male dieper. Om tot blijvende verandering te komen is het zaak dat we de kern van je probleem gaan aanpakken.

Wil je eens praten over de Tools® en of ik je ermee zou kunnen helpen?

Wil je dan het formulier voor me invullen? Ik neem dan contact met je op (je hoort binnen 48 uur van me).

Sylvia Holtslag – de 100% coach
06-20476614
info@sylviaholtslag.nl

KVK: 80080006
BTW: NL003390178B15

>