Lukt het je maar niet om goed te beginnen met je gezonde leefstijl met intermittent fasting?

Ik help je heel graag op weg!

Is het volgende herkenbaar voor jou?

 • Je begint bijna wekelijks vol goede moed opnieuw met je gezonde leefstijl maar doorpakken is er niet bij.
 • Een gezond voedingspatroon houd je niet langer dan een paar dagen vol.
 • Je wordt er moedeloos van als het resultaat niet snel genoeg komt.
 • Je vindt het lastig om te combineren in jouw drukke leven.
 • Je baalt dat je maar niet afvalt en zelfs steeds zwaarder en vermoeider wordt.

Je wilt:

 • Graag starten met een gezonde leefstijl met intermittent fasting.
 • Het tenminste vier weken all-in kunnen doorpakken.
 • Ondanks verleidingen, de afspraken met jezelf kunnen nakomen.
 • Leren hoe je een verantwoord voedingspatroon inpast, ook met een druk (gezins)leven.
 • Zo snel mogelijk aan de slag, zodat je eindelijk echt gaat afvallen en meer energie gaat krijgen.

Als jij voelt dat dit over jou gaat, meld je dan snel aan voor mijn traject 4 weken Sterke Start met Sylvia!

Blijf niet langer in je eentje worstelen! Laat mij je helpen een gezonde start te maken.

Inmiddels weet je dat je het in je eentje niet lukt. Daarom is het fijn als dat niet meer hoeft, want ik help je met dit online traject!

Je wilt een voedingspatroon dat niet voelt als een dieet, maar dat het een leefstijl wordt die je na 4 weken heel simpel kunt blijven toepassen, waarbij er ook ruimte is om af en toe los te laten.

Wat er vaak op den duur ontbreekt is motivatie, doorzettingsvermogen en simpele manieren waarop je ook snel gezonde keuzes kunt maken.

Ik help je graag je Sterke Start te maken!

Sterke Start met Sylvia
de inhoud van het 4-weken-traject

 • Een introductievideo met uitleg wat je moet doen om te starten met intermittent fasting inclusief extra motivatietips, zodat je alles hebt wat je nodig hebt om sterk te starten.

 • Wekelijks ontvang je op vrijdag een video om je on track te houden, met inzichten en inspiratie die je nergens anders krijgt, zodat je eindelijk de liefdevolle schop onder je kont krijgt die nodig is om door te blijven pakken!

 • Je voortgang wordt 2 keer gemeten, we doen een nulmeting en een eindmeting, zodat je na 4 weken precies weet wat je resultaten zijn en of je dus door wilt met deze leefstijl.

 • Een prachtige lifestyle planner, (ook in gedrukte variant bij te bestellen) waardoor je een systeem maakt van je plan, zodat je GEMOTIVEERD BLIJFT tijdens de volledige 4 weken.

 • Een extra video met uitleg over het programma in mijn boek What IF? zodat je precies weet hoe het programma in elkaar zit.

 • We werken aan de hand van mijn boek What IF? maar je krijgt nóg 3 weekmenu’s met extra koolhydraatarme recepten die leiden naar AH.nl zodat je lekker kunt blijven variëren met je maaltijden.

Wat levert

Sterke Start met Sylvia

je op?

 • Na 4 weken heb je veel meer energie en minder fysieke klachten
 • Je bent meer ontspannen en zit beter in je vel
 • Afvallen, tussen de 3,5 en 8 kg is gemiddeld, afhankelijk van je startgewicht
 • Je hebt geleerd wat bepaalde voeding met je doet
 • Je komt van je suikerverslaving af
 • Motivatie, doorzettingsvermogen en (zelf)vertrouwen dat je het kunt.
 • Je hebt een leefstijl die je voor altijd kunt blijven toepassen, waarbij er ook ruimte is om af en toe los te laten, als je dat wilt.

“Ik ben nu sinds 2 maanden bezig met mijn “nieuwe lifestyle 2.0″en ben niet alleen bijna 15 kilo lichter maar voel mezelf fitter, energieker, met andere woorden ben ik nu al aan een metamorfose begonnen. Daarbij is het ook niet onbelangrijk dat mijn glucose waarden nu op niveau staan (van 8.8 naar 6.4) en ook mijn bloeddruk toppie is (van 140/100 naar 105/70) Kun je je voorstellen wat dit met je doet?”

Ad Koolwijk
“TROTS!
Ik ben 1 september 2020 gestart met een traject en heb nog een vervolgtraject bij Sylvia.

Eindelijk weer een gezond BMI ?. Begin februari was ik 20kg afgevallen en daar ben ik heel blij en trots op. Maar vooral de eetrust, de energie en de positieve mindset is een grote verbetering.”

Esther van Schaik

“Ik ben gewoon super blij dat ik je heb leren ‘kennen’ Sylvia (al is het alleen maar online). Ik heb veel aan jouw begeleiding. Op het gebied van eten heeft het ervoor gezorgd dat ik eetrust heb en dat ik ook zonder jouw boek gezonde maaltijden op tafel kan zetten.”

Jun Mi Kloosterboer

Tijdelijk geen 97, maar slechts 37 euro!

Praktische zaken

 • Je eerste intermittent fastingdag is op een maandag.
 • De dagen ervoor tref je je voorbereidingen. Houd daar met name op zondag tijd voor vrij als het je eerste keer is.
 • We gaan aan de slag aan de hand van mijn boek What IF? (met korting te bestellen bij dit traject!).
 • Het traject duurt exact 4 weken.
 • Er zit een app bij het traject zodat je de video’s altijd en overal kunt bekijken.
 • Ga er all-in voor deze 4 weken voor een optimaal resultaat (zeg nou zelf: wat is 4 weken op een mensenleven? 😊)

Hierbij geef ik je alvast antwoord op vragen die wellicht bij je opkomen.

Het voorbereiden van je eten heeft in het begin wat meer tijd nodig, maar alles is even ontdekken voor je het helemaal snapt. Als je een gerecht een keer hebt gemaakt, is het de volgende keer al vele malen simpeler. We bereiden ons voor op de week op zondagmiddag dus daarna kun je gewoon je bakjes uit de koelkast of vriezer pakken. Hoe relaxed is dat!

Yes! Daarom bereiden ons voor op de week. Je kunt de maaltijden van te voren bereiden en meenemen. Ook krijg je van mij tips over hoe je het doet als je je een keer niet op tijd hebt voorbereid. Waar een wil is, is een weg, ook onderweg.

Je hebt 8 weken toegang tot de online omgeving.

Een goede voorbereiding is het halve werk. En dat geldt ook zeker dit traject. Op het moment dat je op de knop hebt gedrukt zijn er 2 dingen belangrijk: a) dat je deze belangrijke stap naar het realiseren van je energieke, slankere en gezondere lijf viert (op een gezonde manier natuurlijk 😊)
En b) dat je goed de theorie uit mijn boek What IF? doorneemt en de eerste video met uitleg over het programma.

Er is een algemene Facebookgroep met gelijkgestemden. Daar kun je je vragen stellen en bevindingen delen als je dat wilt.

Over mij

Ik ken mijn ouders niet anders dan ‘aan de lijn’. Altijd bezig met het uitzoeken van een nieuw dieet of het starten van een nieuw dieet. Keer op keer op keer. Zonder blijvend resultaat. En ik heb overduidelijk hun Bourgondische DNA. Op sommige gebieden vind ik dat geweldig, dit specifieke stuk had ik liever gemist, want als tiener was ik al bezig met mijn figuur. En op mijn 35e had ik bijna alle denkbare diëten wel een keer gedaan, gebruikt, geprobeerd of getest. Ook bij mij zonder blijvend resultaat. Zo moeder, zo dochter.

Ik bleef weer op zoek naar het nieuwe wondermiddel omdat er, zoals altijd ‘wel weer wat af mocht’.

Tot ik over Intermittent Fasting hoorde tijdens mijn studie voeding. Uiteraard moest dit ook getest worden.

Binnen enkele weken was ik verkocht, ik was niet alleen kilo’s kwijt, ik kreeg er een bak energie en mentale focus voor terug. Dat laatste had ik nog niet eerder ervaren. Ik werd gezonder, een leuker mens en een energiekere mama.

Ik wilde nooit meer anders. En het toffe is dat ik mijn Bourgondische roots niet volledig los hoefde te laten, hoogstens te matigen. So far so good.

Tot mijn moeder vier jaar geleden overleed aan de gevolgen van een ongezonde leefstijl net als mijn vader 23 jaar eerder.

De impact van haar overlijden was groot; ik besloot mijn kennis en ervaring over gezonde voeding met de wereld te delen, nam ontslag, zette een coachingpraktijk op en schreef het boek What IF? dat geheel gaat over een intermittent lifestyle.

“6 kg afgevallen! Zo blij mee! Echt een fijn Start was dit, ik vond de video’s heel inspirerend en enthousiast gedaan. Het concept van de suikerheks is leuk gebracht en veel vragen worden beantwoord al in de video’s. De planner ziet er heel mooi uit en is heel handig in gebruik. Een waardevolle aanvulling op het traject om erbij aan te schaffen.”

Annelie

“Ik ben 5 kg afgevallen en vond het een heel mooi traject. De video’s zijn echt een goede aanvulling vol met informatie en goed voor de motivatie. De lifestyleplanner is een aanrader en een goed instrument voor als je weer even meer inzicht wilt hebben in patronen van gedrag en eten. Helpt om de focus te houden.”

Nina

“4 kg kwijt en geen buikkrampen meer! Sterke start traject heeft echt meerwaarde gehad.  En toch weer wat dingen bij geleerd (heb al een eerdere ervaring met IF) zoals hoe je soep moet eten (echt in je mond laten rondgaan). Ik zou het eenieder zeker aanraden om je op weg te helpen. Voel me echt gesteund door Sylvia, ze snapt precies wat er speelt en waarom het anders niet lukt.”

Marleen

Gezien in

 
>