Gratis online training Stop met suiker, start met leven!

20 december om 20.00 uur

Suikerverslaving is net zo gevaarlijk en serieus als andere vormen van verslaving. Verslavender dan bijvoorbeeld: alcohol, sigaretten en zelfs bepaalde drugs. Ik ben zelf ontzettend verslaafd geweest aan suiker. Graag leg ik je uit wat suikerverslaving is (bestaat het nou eigenlijk wel echt?), waarom suiker zo verslavend werkt en hoe je er afkomt, met als resultaat dat jij voortaan bevrijd van je sugarcravings door het leven gaat.

Na deze online training ben jij in staat om je gezonde leefstijl alsnog te starten en er je allerlaatste afslankpoging ooit van te maken.

In deze online training leer ik je de allerbeste basis van hoe je de succesmindset ontwikkelt zodat jij niet alleen gemakkelijk kunt starten met je gezonde leefstijl, maar hem ook voor altijd vasthoudt en tegelijkertijd nog steeds een leuk leven leidt.

Wat houdt de online training in?

Ik vertel je:

  • Wat suikerverslaving is en of het wel echt bestaat
  • Hoe suikers echt werken in je lijf en hoofd
  • Hoe je omgaat met sugar cravings
  • Hoe je van je suikerverslaving afkomt en hoe intermittent fasting je daarbij kan helpen

Voor wie?

Deze online training is voor iedereen die denkt dat zij/hij een suikerverslaving heeft en een gezonde leefstijl wil en daarbij eventueel wil afvallen. En voor iedereen met Intermittent Fasting wil beginnen volgens mijn methode… maar ook als je al bezig bent en deze leefstijl voor altijd vol wilt blijven houden en dat soms nog moeilijk vindt.

Waarom zou je bij deze online training willen zijn?

Esther: Je bent heel direct en nuchter; je windt er geen doekjes om. Dat spreekt mij heel erg aan.

Astrid: Enthousiasmerend en duidelijk verhaal.

Ellen: Omdat je heel enthousiast en energiek vertelt en je mensen op een leuke manier met hun neus op de feiten drukt. Ook vind ik het prettig dat “mindset” wordt meegenomen.

Sophie: Duidelijke uitleg en je zet mensen aan tot willen veranderen.

Corine: Ik heb genoten van je energie. Ik vond het leerzaam. Ik vond het herkenbaar. Ik vond het leuk dat we telkens cijfers mochten geven. Ik vond het ook confronterend. Ik ben een serieuze suikerverslaafde. En m’n kinderen houden ook van snoepen. Dat moet ik dus zien om te buigen….

Angelique: Omdat het heel interessant en leerzaam is en dat jij zo’n ontzettend kundige, spontane kennisoverbrengster bent.

Over mij

Ik ken mijn ouders niet anders dan ‘aan de lijn’. Altijd bezig met het uitzoeken van een nieuw dieet of het starten van een nieuw dieet. Keer op keer op keer. Zonder blijvend resultaat. En ik heb overduidelijk hun Bourgondische DNA. Op sommige gebieden vind ik dat geweldig, dit specifieke stuk had ik liever gemist, want als tiener was ik al bezig met mijn figuur. En op mijn 35e had ik bijna alle denkbare diëten wel een keer gedaan, gebruikt, geprobeerd of getest. Ook bij mij zonder blijvend resultaat. Zo moeder, zo dochter.

Ik bleef weer op zoek naar het nieuwe wondermiddel omdat er, zoals altijd ‘wel weer wat af mocht’.

Tot ik over Intermittent Fasting hoorde tijdens mijn studie voeding. Uiteraard moest dit ook getest worden.

Binnen enkele weken was ik verkocht, ik was niet alleen kilo’s kwijt, ik kreeg er een bak energie en mentale focus voor terug. Dat laatste had ik nog niet eerder ervaren. Ik werd gezonder, een leuker mens en een energiekere mama.

Ik wilde nooit meer anders. En het toffe is dat ik mijn Bourgondische roots niet volledig los hoefde te laten, hoogstens te matigen. So far so good.

Tot mijn moeder twee jaar geleden overleed aan de gevolgen van een ongezonde leefstijl net als mijn vader twintig jaar eerder.

De impact van haar overlijden was groot; ik besloot mijn kennis en ervaring over gezonde voeding met de wereld te delen, nam ontslag, zette een coachingpraktijk op en schreef het boek What IF? dat geheel gaat over een intermittent lifestyle.

Gratis online training Suikerverslaving