Gratis webinar De Snoep- en Snaai Remedie!

En toch met een bak energie door het leven én voorgoed relaxed in je hoofd en lekker in je vel!
Maandag 9 januari 20.00 uur

Hoe vaak heb jij al tegen jezelf gezegd dat je dit jaar echt gezonder zou gaan leven? Het jaar is nu alweer bijna om, maar wat is er nu echt van terecht gekomen? Bij veel mensen is hun snoep- en snaaidrang hét ding dat hen in de wegstaat om af te vallen en energiek te worden. Ben jij zo iemand, dan is deze masterclass voor jou!

“Maar als je nooooit meer snoept, dan heb je toch geen leven meer?”

Dat is wat veel mensen denken. Ik weet het, want zelf was ik ook zo iemand en ik moest íedere dag iets lekkers hebben.

Nu ik van mijn snoep- en snaaidrang af ben, is ALLES veranderd in mijn leven. Niet alleen ben ik blijvend afgevallen, ik sta ook zoveel positiever in het leven. Het heeft een wereld van verschil gemaakt en ik wilde er daardoor ook andere mensen mee helpen.
Met mijn coachmethode (die veel verder gaat dan wat en wanneer je eet) en boeken heb ik sindsdien inmiddels al meer dan 10.000 mensen naar een gezonde leefstijl mogen helpen.

Er is hoop, want er is een gezonde balans te vinden. Ook voor jou!

Daar heb je alleen wat stappen voor te zetten. Qua mindset, qua gedrag maar zeker qua bewustwording. Bij mij had de snoep- en snaaidrang had destijds namelijk een veel grotere impact op mijn leven dan ik durfde toe te geven. Veel mensen beseffen zich dat niet.

Graag leg ik je uit wat die snoep- en snaaidrang voor gevolgen heeft, waarom zoetigheid zo verslavend werkt en hoe je er afkomt, met als resultaat dat jij voortaan bevrijd van je sugarcravings door het leven gaat. Freeeeedom!

Na deze online masterclass ben jij in staat om je gezonde leefstijl alsnog te starten en er je allerlaatste afslankpoging ooit van te maken.

Ik onthul je hoe ook jij de succesmindset ontwikkelt zodat jij niet alleen gemakkelijk kunt starten met een gezonde leefstijl, maar hem ook voor altijd vasthoudt en tegelijkertijd nog steeds een heerlijk leven leidt. Relaxed in je hoofd, lekker in je vel en met een BAK energie!

Wat houdt de online masterclass in?

Ik vertel je:

  • De gevolgen van snoep- en snaaidrang
  • Hoe het komt dat veel mensen liever hun kop in het zand steken
  • Hoe je het beste omgaat met je sugar cravings
  • Hoe je van je suikerverslaving afkomt en hoe intermittent fasting je daarbij kan helpen

Voor wie?

Deze online masterclass is voor iedereen die echt van snoep- en snaaidrang af wil komen, een gezonde leefstijl wil en daarbij wil afvallen. En voor iedereen met Intermittent Fasting wil beginnen volgens mijn methode… maar ook als je al bezig bent en deze leefstijl voor altijd vol wilt blijven houden en dat soms nog moeilijk vindt.

Ben je toe aan een leven waarin je snoep- en snaaidrang eindelijk geen invloed meer op je heeft, maar op het je vrij voelen in de keuzes voor je voeding en mindset. Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Als jij een open mind meebrengt, ga je ON FIRE na dit webinar weer “de deur uit” om serieus aan de slag te gaan met je leefstijl.

Waarom zou je bij deze online training willen zijn?

Esther: Je bent heel direct en nuchter; je windt er geen doekjes om. Dat spreekt mij heel erg aan.

Astrid: Enthousiasmerend en duidelijk verhaal.

Ellen: Omdat je heel enthousiast en energiek vertelt en je mensen op een leuke manier met hun neus op de feiten drukt. Ook vind ik het prettig dat “mindset” wordt meegenomen.

Sophie: Duidelijke uitleg en je zet mensen aan tot willen veranderen.

Corine: Ik heb genoten van je energie. Ik vond het leerzaam. Ik vond het herkenbaar. Ik vond het leuk dat we telkens cijfers mochten geven. Ik vond het ook confronterend. Ik ben een serieuze snoepverslaafde. En m’n kinderen houden ook van snoepen. Dat moet ik dus zien om te buigen….

Angelique: Omdat het heel interessant en leerzaam is en dat jij zo’n ontzettend kundige, spontane kennisoverbrengster bent.

Over mij

Ik ken mijn ouders niet anders dan ‘aan de lijn’. Altijd bezig met het uitzoeken van een nieuw dieet of het starten van een nieuw dieet. Keer op keer op keer. Zonder blijvend resultaat. En ik heb overduidelijk hun Bourgondische DNA. Op sommige gebieden vind ik dat geweldig, dit specifieke stuk had ik liever gemist, want als tiener was ik al bezig met mijn figuur. En op mijn 35e had ik bijna alle denkbare diëten wel een keer gedaan, gebruikt, geprobeerd of getest. Ook bij mij zonder blijvend resultaat. Zo moeder, zo dochter.

Ik bleef weer op zoek naar het nieuwe wondermiddel omdat er, zoals altijd ‘wel weer wat af mocht’.

Tot ik over Intermittent Fasting hoorde tijdens mijn studie voeding. Uiteraard moest dit ook getest worden.

Binnen enkele weken was ik verkocht, ik was niet alleen kilo’s kwijt, ik kreeg er een bak energie en mentale focus voor terug. Dat laatste had ik nog niet eerder ervaren. Ik werd gezonder, een leuker mens en een energiekere mama.

Ik wilde nooit meer anders. En het toffe is dat ik mijn Bourgondische roots niet volledig los hoefde te laten, hoogstens te matigen. So far so good.

Tot mijn moeder twee jaar geleden overleed aan de gevolgen van een ongezonde leefstijl net als mijn vader twintig jaar eerder.

De impact van haar overlijden was groot; ik besloot mijn kennis en ervaring over gezonde voeding met de wereld te delen, nam ontslag, zette een coachingpraktijk op en schreef het boek What IF? dat geheel gaat over een intermittent lifestyle.

Gratis online masterclass De Snoep- en Snaai Remedie

>