Live Your Healthy Life in 60 days

Het traject waardoor je afvalt, een bak energie krijgt en gezonder wordt met intermittent fasting en een superpositieve mindset!

Hoe vaak heb je nu al gezegd dat je nu ECHT aan de slag zou met je gewicht en gezondheid?

LET’S MAKE IT REAL, BEAUTIFUL!

Je…

wilt aan de slag met intermittent fasting óf je weet zelfs al hoe Intermittent Fasting werkt.

Maar het gaat niet alleen om het weten bij jou, maar vooral om het te doen en te blijven doen.

No more excuses, geen smoesjes, geen geklets, geen woorden maar daden.

Dat is waar dit traject LIVE your healthy Life over gaat.

Het maakt niet uit wat je al bij wie hebt gedaan.
Als je klaar bent voor dagelijks ECHT geïnspireerde actie met intermittent fasting en je mindset en je 60 dagen door mij wilt worden meegenomen, is dit hét traject voor jou!

 

Wat heb je na 60 dagen Live a Healthy Life met mij?

Je…

💖 bent 6 tot 15 kg afgevallen*

afhankelijk van je start gewicht

💖 hebt een bak energie en een positieve mindset

💖 zit er slank(er) bij deze Kerst

💖 hebt een stevige basis gelegd voor een gezonde leefstijl

💖 bent nu iemand die heeft gedaan wat je jezelf heeft beloofd en gaat met een gezonde leefstijl het nieuwe jaar in!

Wat koop ik hier nu voor?

💪 Iedere dag een supermotiverende video die ook alleen te beluisteren is via een audio, of een waardevol inzicht, rijtje tips of nieuw recept. Dit is geen standaardinfo die je ook gratis kunt Google’en, ik motiveer je 60 dagen lang!
Dus dagelijks krijg je precies wat je nodig hebt om gas te blijven geven.

💪 Toegang tot een actieve intieme community, waar je wordt gezien en gesupport. 

💪 Iedere dag beantwoord ik je vragen: geen vraag blijft onbeantwoord.

💪 Accountability-tracker zodat je doet en blijft doen. Iedere dag dat het lukt juich ik met je mee en ik geef je waardevol advies als je iets op een andere manier kunt doen of een tandje bij mag zetten.

💪 Nulmeting en eindmeting, zodat we snel kunnen zien wat het traject JOU heeft opgeleverd behalve dat je bent afgevallen.

STARTDATUM de eerstkomende maandag. Het weekend bereid je je voor.

Wat is je investering? Tijdelijk nu geen 997, maar voor slechts 497,- verander je, zonder overdrijven, je leven!
En je kunt in 4 termijnen betalen van 125,–
En mocht je nu denken, wow, dat is wel veel geld, bedenk je dan dat het je nu en straks veel meer kost. Je hebt maar 1 leven (voor zover wij weten), maar in ieder geval maar 1 gezondheid. Ik ben er om die van jou inclusief je gewicht weer goed te krijgen. Je verdient het!

Wat vinden deelnemers van dit traject?

Ik geef je alvast antwoord op vragen die wellicht in je opkomen

Het kijken van de video’s kost je dagelijks slechts enkele minuten van je tijd. Tussen de 4 en 12 minuten. Het voorbereiden van je eten heeft in het begin wat meer tijd nodig, maar alles is even ontdekken voor je het helemaal snapt. Als je gerecht een keer hebt gemaakt, is het de volgende keer al vele malen simpeler. We bereiden ons voor op de week op zondagmiddag dus daarna kun je gewoon je bakjes uit de koelkast of vriezer pakken. Hoe relaxed is dat!

Het traject is zo geschreven dat het juist met een gezin heel goed te combineren is. Je moet natuurlijk wel helder hebben waar je prioriteiten liggen. Het gaat, zoals je weet niet vanzelf. Maar het wordt wel steeds gemakkelijker als jij er vol voor gaat. Beloofd!

Je kunt je voeding aanpassen in de tijd dat je met vakantie gaat, dat is geen enkel probleem. Ik help je met je aanpassingen!

Yes! Daarom bereiden ons voor op de week. Je kunt de maaltijden van te voren bereiden en meenemen. Ook krijg je van mij tips over hoe je het doet als je je een keer niet op tijd hebt voorbereid. Waar een wil is, is een weg, ook onderweg.

Je hebt 2 maanden toegang tot de online omgeving. Dus in die tijd kun je kiezen hoe vaak je kijkt. Ik ga er echt vanuit dat je je inschrijft omdat je niet langer kunt wachten om echt voor dat droomlijf te gaan. Dus die video’s heb je voor de einddatum toch allang allemaal wel een keer bekeken? En de bijbehorende opdrachten (foto’s maken, vragenlijsten) uitgevoerd! Je hebt 2 maanden toegang tot de besloten Facebookgroep.

Een goede voorbereiding is het halve werk. En dat geldt ook op zeker voor deze online training. Op het moment dat je op de ‘yes’ knop hebt gedrukt zijn er 2 dingen belangrijk: a) dat je deze belangrijke stap in het realiseren van je droomlijf viert. En b) dat je goed de theorie uit mijn boek doorneemt of de eerste video met uitleg over het programma.

Jazeker! We eten sowieso gluten- en suikervrij (behalve van nature aanwezige suikers in een product). Op andere allergieën en intoleranties is het programma altijd aan te passen.

No problemo. Zet in de bestelling je startdatum. Die is altijd op een maandag. En anders mail je me even op info@sylviaholtslag.nl

Ik garandeer je dat als je doet wat ik je leer, je een gezonde leefstijl krijgt met intermittent fasting, inclusief superpositieve mindset. Je krijgt van mij ALLES wat je nodig hebt. Ik vind het ook ontzettend belangrijk dat dit traject voor jou slaagt en zal daar van mijn kant alles voor doen. Ik heb trouwens ook een niet-goed-geld-terug-garantie, maar daar heeft nog nooit iemand naar gevraagd. Ik lever de allerhoogste kwaliteit die er is. Daar sta ik voor.

Ik ben er voor je. Mail me gerust op info@sylviaholtslag.nl en ik beantwoord met liefde al je vragen.

Wie ben ik?

Sylvia Holtslag! Nice to meet you! 💖

Sinds 2017 ben ik fan van Intermittent Fasting. Het is de leefstijl die samen met het veranderen van mijn mindset dé game changer is geweest voor mijn leven.

Weet dat ik zo’n beetje ieder dieet uit het boek daarvoor al had geprobeerd. Niks werkte, althans niet op de langere termijn totdat ik IF ontdekte, maar ik had ook wel wat met mijn manier van denken en kennis te doen.

Diëten is mij zo’n beetje met de paplepel ingegoten, aangezien mijn ouders en dan met name mijn moeder daar heel vaak mee bezig was. Maar op de momenten dat zij daar niet mee bezig waren en dat was driekwart van de tijd, vervielen zij in een extreem ongezonde leefstijl, waardoor zij allebei helaas veel te jong zijn overleden.
Ik voel daardoor een enorme DRIVE om mensen naar een gezonde leefstijl inclusief zak positiviteit te helpen zodat niet alleen zij, maar ook hun naasten, langer in goede gezondheid van hen kunnen genieten.

Weet dat ik ook niet perfect ben (who is? 😊) en af en toe geniet ik ook van een goed glas wijn of heerlijk dessert. Mijn stelregel: Het moet minimaal een 8 zijn, anders eet of drink ik het niet (op). Maar overall leef ik dus gezond, sport ik drie keer per week (ook al had ik er ooit een hekel aan), let ik op mijn slaap en ontspanning zodat ik de mama, partner en coach kan zijn die een voorbeeld is voor haar omgeving en klanten.

Enthousiasta is zo’n beetje my middle name en dat ga je ervaren als je met mij aan de slag gaat.

“Een gezonde leefstijl is voor íedereen mogelijk, ongeacht je huidige leefstijl of leeftijd.”

In mijn praktijk en met mijn boeken What IF? & What’s Next? heb ik inmiddels DUIZENDEN mensen geholpen zich een gezonde leefstijl en positieve mindset eigen te maken. Ben jij de volgende? 

>