Het Fitte Leiders-coachingstraject

Voor altijd een gezonde leefstijl
Een topmindset waardoor je doet wat nodig is
Voor jezelf zorgen, omdat je het jezelf waard vindt

Is het onderstaande herkenbaar voor je?

😭 voelt je k* over jezelf: fysiek, mentaal en emotioneel.

😭 hebt allemaal vage fysieke klachten (hoofdpijn, buikpijn, gewrichtspijn, stress)

😭 bent moe en moedeloos

😭 hebt al van alles geprobeerd om af te vallen en gezonder te worden

😭 hebt het écht helemaal gehad met te zwaar zijn

EN je wilt blijvend verandering? Dan kan ik jou helpen! 

Inhoud Fitte Leiders traject

Dit traject duurt 3 maanden en iedere 2 weken coach ik je persoonlijk.

❤️ We doen eerst een bloedtest met een professioneel orthomoleculair therapeute om te onderzoeken hoe het PRECIES fysiek en energetisch met je gesteld is. Zijn er tekorten? Hoe is het met je darmgezondheid? Is er stress? Je krijgt een zeer uitgebreid rapport dat stap-voor-stap met je doorgenomen wordt en hier horen 2 sessies bij.

❤️ Aan de hand van het rapport krijg je een uitgebreid voedings- en leefstijladvies. Dat wordt de leidraad voor dit traject.

❤️ We gaan samen aan de slag: je krijgt 6 een-op-een coachingsessies à 45-60 minuten, waarin ik je coach op je mindset zodat je dit keer een goede stok achter de deur hebt om door te blijven pakken.

❤️ Ik ben dagelijks bereikbaar voor jou op de app en telefoon in geval van nood en om je voortgang in de gaten te houden. Je blijft nooit meer met vragen zitten!

❤️ Onderdeel van dit traject is mijn Van shit naar FIT traject, dagelijks krijg je via de mail een liefdevolle schop onder je kont van mij. Ook zit daar een hele fijne community bij en het is inclusief 2 maandelijkse groepscoachingcalls (altijd en overal terug te kijken middels de app, ook als je niet live kunt deelnemen).

❤️ 4 spiksplinternieuwe weekmenu’s inclusief recepten volgens mijn What IF? methode. Ook geef ik je megaveel superwaardevolle tips om deze leefstijl gemakkelijk met een gezin/druk leven te combineren.

Meer lezen? Voel of Fitte Leiders iets voor jou is.

JE BAALT VAN JE LIJF
Verdrietig sta je voor de spiegel te passen. Er liggen al 10 verschillende setjes in 3 verschillende maten op bed, maar niks zit goed. Zelfs de grootste maat is nog te strak. Je voelt je net een kamerolifant, terwijl het echt niet om 40 kg gaat.
Je bent er zó klaar mee je zo te voelen. Zo klaar met al die vetrollen, zo klaar met die kleren die niet passen, klaar met shoppen voor grotere maten en ook zó klaar met het altijd klaar zijn met je gewicht.

DRUK EN WEINIG TIJD
Je leidt een gezin en druk werk- en sociaal leven. Door drukte en weinig tijd maak je regelmatig de verkeerde keuzes als het gaat om je voeding.
Om de zoveel tijd is de maat weer eens vol en vind je op Google het zoveelste dieet. Misschien werkt dit wél. Positief denken, zeg je tegen jezelf. Vol goede moed probeer je het op maandag weer.

WEER EEN NIEUWE POGING
Boven verwachting gaat het wel een dag of vier goed. Je eet keurig zoals voorgeschreven. Je ziet zelfs al een tikkie verschil op de weegschaal. Maar je weet dat je nog wel wat kilo’s te gaan hebt en dat ontmoedigt je ook een beetje. Het gewone leven gaat ondertussen verder door, as usual, flink in de weer met je gezin, werk, familie en vrienden. Altijd sta je voor iedereen klaar en de tijd vliegt aan je voorbij.

HONGER!
En dan zit je twee dagen later in de auto na een knetterdrukke dag op kantoor. Het was allesbehalve je beste dag en je snakt nú echt naar iets met suiker en checkt de klok. Thuis mag je weer eten en je kunt bijna niet wachten. Gelukkig hoef je niet ver te rijden. Maar dan moet je vol in de ankers op de snelweg: File! F#$&%!!!!

GEDOE WAARDOOR JE NIET DOORZET
De maat is vol! Je weet dat je het niet gaat redden om zonder afgekloven nagels thuis te komen, dus sla je tegen beter weten in af bij de eerste beste pomp. Voor je het weet zit je weer terug in de auto met een saucijzenbroodje en de kassa-aanbieding: 2 snoeprepen op je schoot. Eten!!

SPIJT EN SCHULDGEVOEL
Je voelt eventjes verlichting, maar alles is binnen no-time op. Hallo, schuldgevoel! Was je er weer? Net als altijd. Ook is je venijnige stemmetje er meteen weer:
“Zie je nou wel: Je kunt het niet, je bent een loser, het gaat je nóóit lukken.”

Waarom kun je jezelf nou nooit eens beheersen? Waarom heb je alles onder controle behalve dit? Je hebt zo de balen van jezelf, dat je thuis ook maar wéér wat te snacken pakt. Deze dag is toch al naar de haaien. Je roept tegen je gezin dat vandaag patatdag wordt en rijdt chagrijnig naar de frietboer.

VERDRIET EN FYSIEKE KLACHTEN
‘s Nachts in bed lig je met dikke buikpijn in bed. De klachten die binnen een paar dagen al minder waren zijn weer terug. Je voelt je opgeblazen en je bent er weer verdrietig van. “Wat ben ik toch een mislukkeling!”, omdat je nooit iets vol kunt houden.

De dag erna sta je weer stram op, je voelt je zwaar en het verloren gewicht is er alweer bij aan. Grrrrr!

Dapper herpak je je weer, en zelfs op zaterdag ga je ervoor.

Maar dan ga je toch voor de bijl als je ‘s avonds bij je familie bent:
ach dat ene wijntje… het is ook weekend. Je dikke tante zegt dat je er toch goed uit ziet.

En ach ja, deze week is al naar de filistijnen en die toastjes staan je maar aan te staren. In je hoofd weer dat stemmetje: “Neem toch, je hebt het verdiend!” Uiteraard blijft het niet bij 1 toastje.

Thuis neem je een klein hoekje chocola om jezelf te troosten. Maar het is zó lekker. Je wilt meer! De reep gaat op.

Je denkt: “Maandag ga ik echt weer door”

MAAR…
Op maandag sta je doodmoe als gevolg van het ongezonde weekend op en er gebeurt weer iets, waardoor het opnieuw niet lukt. Je hebt ook continu honger en bent niet alleen in je hoofd, maar ook letterlijk de hele dag met eten bezig, van maaltijdmoment tot maaltijdmoment.

Af en toe voel je je ronduit depressief. Ook ervaar je steeds meer serieuze fysieke klachten die alles te maken hebben met je voeding. Maar het is zo moeilijk! En iedereen beweert wat anders over wat nu gezond is.
Je weet niet hoe je hier ooit nog uit komt.
Waarom lukt het nou nooit? Is er dan niks dat werkt?

Hoe fijn zou het voor je zijn als je:

 • Trots kunt zijn op jezelf, niet alleen omdat je bent afgevallen, maar vooral omdat je doet wat ervoor nodig is en nog met gemak ook!.
 • ondanks weinig tijd en drukte op een hele simpele manier gezond kunt blijven eten en je veel minder fysieke klachten hebt?
 • Veel relaxter zou zijn en je dagen veel gemakkelijker te handelen zijn, omdat jij zo lekker energiek en fit bent.
 • geen hongerklop of stress- of emo-eetbuien meer zou hebben?
 • Af en toe ook kunt genieten van iets minder verantwoords en de knop naar standje gezond zo weer omzet?
 • Eindelijk een leefstijl hebt die je voor altijd vol kunt houden waardoor je slank en gezond bent en BLIJFT?

Klinkt het te mooi om waar te zijn?

Dan moeten wij zeker praten over jouw mindset en jouw zelfzorg, want het IS mogelijk als je doet wat ik jou leer!

In het Fitte Leiders-traject begeleid ik jou persoonlijk naar
een gezond lijf,
een gezond voedingspatroon, een sterke mindset en een flinke dosis zelfvertrouwen.

Na dit traject…

 • Ben jij tevreden over je spiegelbeeld.
 • Ben je van je eetbuien en suiker-/ eetverslaving af.
 • Ben je veel kilo’s kwijt.
 • Heb je zelfvertrouwen ontwikkeld om te doen wat goed en belangrijk voor je is.
 • Heb je een bak energie, voel je je scherper en alert.
 • Heb je tijd over om te doen wat belangrijk voor je is.
 • Heb je een positieve mindset en kijk je hoopvol naar je toekomst.
 • Weet je precies wat je moet doen om je resultaten vast te houden, of zelfs nog verder te gaan als dat nodig is.

Hoeveel moet alleen aanmodderen je nog kosten?

In energie?
In tijd?
In teleurstelling?
In verdriet?
In fysieke klachten?
In frustratie?
Aan geld voor weer een grotere maat kleding?
Aan gebrek aan zelfvertrouwen?
Aan gezondheidskosten?

Hoe lang moet het nog duren en wat moet het je nog kosten voor je eindelijk gaat doen wat goed voor je is?

Als je er meer dan klaar mee bent…

met je overtollige kilo’s, met die vermoeidheid, met je fysieke klachten en met het gebrek aan vertrouwen of het ooit nog goedkomt… en

je eindelijk bevrijding wilt van je zelfsabotage en rust wilt ervaren, waardoor een gezonde leefstijl uiteindelijk gemakkelijk en logisch toe te passen wordt…

Dan kan ik je helpen!

Voor m’n gevoel deed ik er alles aan om af te vallen en gezonder te eten, maar dat ik toch ook wel heel vaak niet mijn lekkernijen wilde opgeven en dat ik daardoor ipv afviel alleen maar aan kwam. Ik was te zwaar, had last van opgeblazen gevoel en zat niet lekker in mijn vel. Twijfelde of ik het wel vol zou kunnen houden en of het niet alleen maar konijnenvoer zou zijn. Dat je na 1 week al resultaat ziet, dat was wel echt geweldig. Ik viel 17 kg af in 2 maanden. Ik ben relaxter, minder gefocust op eten, zit lekkerder in mijn vel, kan weer allerlei leuke kleding aan waarin ik me goed voel en niet te dik. (Dat ik nu ook m’n t-shirt durf uit te doen op het strand.) Sylvia’s coaching is echt een aanrader, vooral voor ondernemers en hoogopgeleide

Nico de Jong

Ik kon niet meer ontspannen, door alles wat ik van mezelf moest. Probeerde gezond te eten, maaar verviel gemakkelijk in oude patronen. Ik had last van mijn spijsvertering, overgewicht en zat niet lekker in mijn vel. Er was geen balans. Ik heb bij Sylvia met name geleerd dat positief en negatief samengaan, aarbij positief de boventoon voert. Hoe kun je vanuit je negativiteit sturen naar positiviteit. Andere resultaten waren een betere stoelgang, meer energie, meer balans in de hormoonhuishouding en ik viel af! Ik raad Sylvia’s coaching aan een ieder die zichzelf beter wil leren kennen. Iemand die oude vaste gewoontes wil doorbreken om een nog leukere en betere versie van zichzelf te worden!

Mariska Boetekees

De hele dag door snaaide ik, kon het maar moeilijk laten staan. Dacht steeds weer, laat maar, vandaag is ook alweer verloren. Morgen begin ik opnieuw. Vaak dacht ik ook: ik kan toch niet afvallen en altijd gezond en gedoseerd blijven eten. Met Sylvia leer je anders en toch lekker te eten. Ik ben er nog niet, maar merk al zo veel verschil. Qua gevoel, kilo’s en energie! Heb minder last van hormonen en nagenoeg geen opvliegers meer. Héél fijn!! Sylvia is top. Ze is vrij van oordeel en dat zegt ze niet alleen, dat voel je. Ik raad Sylvia ook bij iedereen aan die overgangsklachten heeft, laag in energie zit en wil afvallen. Met name als je weet dat je het niet alleen kan en af en toe een vriendschappelijke schop onder je kont nodig hebt.

Meriam Diepeveen

Scarlet van Engelenburg over het Fitte Leiders en shit naar FIT-traject

Ik had een groot gebrek aan zelfvertrouwen, was niet tevreden met mezelf. Mijn levensstijl is veranderd. Ik geniet nu van mijn maaltijden, eet bewust en ben niet hele dagen meer bezig met eten. Door IF te combineren met veel bewegen zit ik beter in mijn vel. Ik zie mijn lichaam positief veranderen en heb een positieve mindset. Nu sta ik zoveel sterker in mijn schoenen. Dat ik goed genoeg ben. Ik ben tijdens het traject erachter gekomen dat ik sinds mijn jeugd tot voor het traject alleen maar mensen aan het pleasen ben geweest. Mezelf in allerlei bochten heb gewrongen om er voor andere te zijn. Veel opgegeven hiervoor. Uiteindelijk kozen ze niet voor mij en ben ik door mijn naaste vaak teleurgesteld. Ik zocht hierdoor troost in eten. Ik was niet goed genoeg. Hierdoor op jonge leeftijd aan het diëten geslagen wat enkel voor korte duur lukte. Het was superfijn de support elke dag. De mailtjes waren leuk gevarieerd. Van een workout naar recepten en van aanmoedigen naar een positieve schop onder je kont om vol te houden of door te zetten. Prettig ook om samen met anderen sterk te staan. Recepten uit te wisselen maar ook de strubbelingen tijdens het traject. Fijn dat je ook momenten heb om feedback te krijgen en om vragen te stellen. Ik zou het coachingtraject aan iedereen aanraden die de negatieve cirkel wilt doorbreken. Ik was zo klaar met mezelf en de negatieve gevoelens en gedachtes. Gewoon weer vol genieten van alles!

Nogmaals ontzettend dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen Sylvia!!

Esther van Schaik

Precies 1 jaar geleden was ik het zat. Ik zag de vakantiefoto’s 2020 terug en schrok best wel. Mijn BMI was 32 (obesitas) en dit lichaam paste helemaal niet bij mijn sportieve ik. Ik voelde me futloos ondanks dat ik 4x per week sportte. En voor mijn gezondheid op lange termijn was al dat overgewicht ook niet goed. Maarja, ik had al zoveel afvalpogingen gedaan….en ik wilde duurzaam afvallen, geen crashdieet, geen pillen of zakjes meer. En gewoon blijven sporten zoals ik altijd al deed.
Toen kwam Sylvia Holtslag van What IF? – Intermittent Fasting Boek en Coach op mijn pad. Haar boek lag al half jaar te verstoffen in de kast. Maar na een verhelderend videogesprek ging ik een traject bij haar volgen van 4 maanden en eten volgens de weekmenu’s uit het boek. Geen onbewerkt voedsel, zo min mogelijk suiker, geen pakjes/zakjes maar veel groenten, gezonde vetten, eiwitten en minder koolhydraten. Dat in combinatie met intermittent fasting (IF) paste helemaal in mijn straatje. In 5 maanden was ik al 21 kg kwijt en het laatste half jaar nog eens 6kg. Nu ben ik ondanks de vakantie al een maandje op hetzelfde gewicht.
Ik kwam erachter dat voor mij de sleutel niet alleen bij voeding ligt maar vooral veel meer kijken naar wie ik wil zijn en dan kijken welke voeding daarbij past. Veel meer kijken naar de dagelijkse energiebehoefte die ik heb. En elke dag werken aan een positieve mindset, hoe lastig dat soms ook is. Maar ik heb nu elke dag veel meer energie, voel me ontzettend fit en zit zoveel beter in mijn vel. Maar ook met Crossfitten kan ik ineens veel meer oefeningen omdat mijn gewicht/buik niet meer in de weg zit. Zoals een strict pull-up die nu wel lukt 😊
En nu?
Nu ik mijn streefgewicht heb gehaald, komt misschien wel de grootste uitdaging: op gewicht blijven. Maar met alle tools&tricks voor mindset en voeding die ik afgelopen jaar heb gehad tijdens het vervolgtraject bij Sylvia, heb ik daar alle vertrouwen in. Mindset blijft voor mij de belangrijkste sleutel 🙏. Het intermittent fasting is voor mij blijvend, evenals deze manier van gezonde voeding. Ook blijf ik lekker 2 a 3x per week Crossfitten bij Sport & More 😀.
Op naar nieuwe avonturen en sportieve uitdagingen in 2e jaar van healthy lifestyle 😁

Ad Koolwijk over het Fitte Leiders-traject

Sinds ik bezig ben met Intermittent Fasting inclusief Syl’s coaching, is mijn leven totaal anders. Dit is mijn nieuwe lifestyle 2.0. Ik ben 15 kg lichter geworden in 2 maanden, maar voel mezelf vooral veel fitter en energieker. Een echte metamorfose! Daarbij is het ook niet onbelangrijk dat mijn glucose waarden nu op goed niveau staan (van 8,8 naar 6,4) en mijn bloeddruk toppie is (van 140/100 naar 105/70). Kun je je voorstellen wat dit met je doet?

Ik had een totaal gebrek aan energie voor ik bij Sylvia startte. Mijn grootste inzicht was dat ik te dealen had met een serieuze vijand (mijn Part X), het deel dat mij van binnen saboteert, waardoor ik het tegenovergestelde deed van wat goed voor me was. Dit is waar ik mee heb leren dealen bij Sylvia en wat ik verder blijf ontwikkelen in haar vervolgtraject. Ik zou Sylvia’s coaching aan iedereen aanraden die met een (suiker)verslaving en/of energieproblemen kampt.

Kasper

Nooit had ik ergens tijd voor door mijn drukke gezin en ik was altijd bezig met alle ballen in de lucht te houden. Gezond eten en tijd voor mezelf was er niet bij, daar had ik gewoon de energie niet meer voor. Ik zou Sylvia’s coaching aanraden aan mensen die te druk zijn in hun hoofd en veel stress ervaren en als gevolg daarvan ongezond eten.

Dagmar

Wat fijn dat er meer mensen zijn zoals ik en dat mijn problemen niet onmogelijk om te overkomen zijn! Dat was echt mijn allergrootste inzicht na het werken met Sylvia. Ik heb nog meer te doen na dit traject, maar alleen al het accepteren dat ik hulp nodig had, heeft me zoveel gebracht! Als je kampt met een gebrek aan zelfvertrouwen en zelfliefde moet je echt bij Sylvia zijn!

Sabrina Dondorp

Over mij

Ik ken mijn ouders niet anders dan ‘aan de lijn’. Altijd bezig met het uitzoeken van een nieuw dieet of het starten van een nieuw dieet. Keer op keer op keer. Zonder blijvend resultaat. En ik heb overduidelijk hun Bourgondische DNA. Op sommige gebieden vind ik dat geweldig, dit specifieke stuk had ik liever gemist, want als tiener was ik al bezig met mijn figuur. En op mijn 35e had ik bijna alle denkbare diëten wel een keer gedaan, gebruikt, geprobeerd of getest. Ook bij mij zonder blijvend resultaat. Zo moeder, zo dochter.

Ik bleef weer op zoek naar het nieuwe wondermiddel omdat er, zoals altijd ‘wel weer wat af mocht’.

Tot ik over Intermittent Fasting hoorde tijdens mijn studie voeding. Uiteraard moest dit ook getest worden.

Binnen enkele weken was ik verkocht, ik was niet alleen kilo’s kwijt, ik kreeg er een bak energie en mentale focus voor terug. Dat laatste had ik nog niet eerder ervaren. Ik werd gezonder, een leuker mens en een energiekere mama.

Ik wilde nooit meer anders. En het toffe is dat ik mijn Bourgondische roots niet volledig los hoefde te laten, hoogstens te matigen. So far so good.

Tot mijn moeder twee jaar geleden overleed aan de gevolgen van een ongezonde leefstijl net als mijn vader twintig jaar eerder.

De impact van haar overlijden was groot; ik besloot mijn kennis en ervaring over gezonde voeding met de wereld te delen, nam ontslag, zette een coachingpraktijk op en schreef het boek What IF? dat geheel gaat over een intermittent lifestyle.

Wat er misschien bij je opkomt…

Waarom kan ik me niet direct aanmelden en moet ik eerst een gesprek?
Het is voor het slagen van het traject heel belangrijk dat ik een aantal zaken van je helder heb en of ik wel de coach voor jou ben, voordat we dit samen aangaan.

In de sessie onderzoeken we wat jouw persoonlijke situatie is en dan kijken we of dit traject geschikt is voor jou.

Meld je snel aan voor de (gratis) intake. Wat heb je te verliezen, behalve kilo’s? Je hebt alles te winnen! Een gezond gewicht, een bak energie, een flinke dosis zelfvertrouwen… need I say more? Wie weet tot snel!

Gezien in

 

Podcast met Rob

Rob heeft ook het Fitte Leiders traject bij mij gevolgd. Hij legt in onderstaande podcast uit hoe hij, zoals hij zelf zo mooi zegt: EINDELIJK een gezonde leefstijl heeft gekregen, waardoor hij er niet alleen weer ontzettend goed uit ziet, maar zich bovendien buitengewoon FIT voelt. Hij is letterlijk van shit naar FIT gegaan.

Hij deelt enkele waardevolle inzichten over hoe hij de verandering heeft gemaakt en met dit gesprek hopen wij jou te inspireren om ook met je leefstijl aan de slag te gaan.

Wil je meer gratis inzichten, tips en informatie over een gezonde leefstijl en een fantastisch leven? Klik dan >>>hier.

Weten of ik jou persoonlijk zou kunnen helpen? Neem dan (geheel vrijblijvend) contact met me op. info@sylviaholtslag.nl of bel me: 06-20476614

>