Gratis online training

1 juni om 20 uur: Fit de zomer in én uit!

Hoe vaak heb jij al tegen jezelf gezegd dat dit jaar jóuw jaar zou worden als het gaat over je gezondheid, energie en figuur? Ik al heel vaak! Tot ik 5 jaar geleden met intermittent fasting aan de slag ging in combinatie met mijn mindset en mijn gevoelsstuk. Sindsdien is alles anders en is mijn leefstijl nooit meer gedoe.

Ik leer je graag in mijn masterclass hoe ook jij mijn lessen kunt gaan toepassen zodat je niet alleen de eerste stappen gaat, maar ook BLIJFT zetten! De zomer vol zin en positieve energie in EN ook weer uit!

Ik leer je graag hoe je begint én doorgaat

We weten allemaal dat een goed begin het halve werk is, maar hoe fijn zou het zijn als je niet alleen de zomer lekker fit in, maar ook weer uit zou gaan?

In plaats van dat je verloren kilo’s weer terug zijn en je nog vermoeider bent dan voor je startte? Ik leer het je in mijn masterclass Fit de zomer in én uit!

Deze masterclass is voor jou als jij je herkent in het volgende:

❌ Ieder jaar moet het op het laatste moment voor de vakantie nog gebeuren: afvallen!

❌ Er komt altijd van alles tussendoor waardoor je niet doorpakt.

❌ Je gaat niet alleen gestresst van je werk, maar ook gefrustreerd over je figuur op vakantie.

❌ Waarin je alle touwtjes nog verder loslaat, want hé je wil toch genieten! Met als gevolg dat je nog zwaarder terug komt dan voor je begon.

❌ In september moet je altijd weer opnieuw beginnen… maar dan komen de wintermaanden er weer aan en wat heb je dan in die donkere maanden als je verder niks “mag”?

Wat levert deze training je op? Ik leer je:

🤩 Waarom Intermittent Fasting zo goed werkt en hoe je daarmee vet gaat verbranden (lees: afvalt) zonder jezelf uit te hoeven hongeren (sterker nog: je eet lekker veel).

​​
🤩 Hoe je er op een verantwoorde manier mee begint en het net zo gemakkelijk doorpakt.

🤩 Hoe het komt dat je daardoor relaxter op vakantie gaat, zodat je echt kunt genieten van je welverdiende rust.

​​
🤩 Hoe je ook op vakantie je fitheid behoudt, zonder dat het voelt als jezelf beperken.

​​
🤩 Waardoor je niet alleen deze zomer fit & fabulous in en uit gaat, maar ook de basis hebt gelegd voor een energiek en gezond leven!

Gezond genieten van het leven...

Het kan echt, met wat ik je leer!

Gratis online training

Fit de zomer in én uit

Voor veel vrouwen is de zomervakantie een crime. We “moeten” weer in jurkjes, korte rokjes en …. horror: zwemkleding. En het gaat niet eens over hoe je eruit ziet, maar vooral over hoe je je erin voelt. Ik weet hoe dat is, want deze frustraties had ik jaarlijks totdat intermittent fasting leerde toepassen in combinatie met een positieve mindset en zelfliefde.

Graag leg ik je uit:

💖 Waarom Intermittent Fasting zo goed werkt

💖 Hoe je er op een verantwoorde manier mee begint

💖 Hoe je een light-variant op vakantie toepast

💖 Wat je kunt doen bij verleidingen

💖 En nog steeds geniet van een heerlijke vakantie en vooral: een energiek en blij leven!

Na deze online training ben jij in staat om je gezonde leefstijl alsnog te starten en er je allerlaatste afslankpoging ooit van te maken.

In deze online training leer ik je de allerbeste basis van hoe je de succesmindset ontwikkelt zodat jij niet alleen gemakkelijk kunt starten met je gezonde leefstijl, maar hem ook voor altijd vasthoudt en tegelijkertijd nog steeds een leuk leven leidt.

Over mij

Ik ken mijn ouders niet anders dan ‘aan de lijn’. Altijd bezig met het uitzoeken van een nieuw dieet of het starten van een nieuw dieet. Keer op keer op keer. Zonder blijvend resultaat. En ik heb overduidelijk hun Bourgondische DNA. Op sommige gebieden vind ik dat geweldig, dit specifieke stuk had ik liever gemist, want als tiener was ik al bezig met mijn figuur. En op mijn 35e had ik bijna alle denkbare diëten wel een keer gedaan, gebruikt, geprobeerd of getest. Ook bij mij zonder blijvend resultaat. Zo moeder, zo dochter.

Ik bleef weer op zoek naar het nieuwe wondermiddel omdat er, zoals altijd ‘wel weer wat af mocht’.

Tot ik over Intermittent Fasting hoorde tijdens mijn studie voeding. Uiteraard moest dit ook getest worden.

Binnen enkele weken was ik verkocht, ik was niet alleen kilo’s kwijt, ik kreeg er een bak energie en mentale focus voor terug. Dat laatste had ik nog niet eerder ervaren. Ik werd gezonder, een leuker mens en een energiekere mama.

Ik wilde nooit meer anders. En het toffe is dat ik mijn Bourgondische roots niet volledig los hoefde te laten, hoogstens te matigen. So far so good.

Tot mijn moeder twee jaar geleden overleed aan de gevolgen van een ongezonde leefstijl net als mijn vader twintig jaar eerder.

De impact van haar overlijden was groot; ik besloot mijn kennis en ervaring over gezonde voeding met de wereld te delen, nam ontslag, zette een coachingpraktijk op en schreef het boek What IF? dat geheel gaat over een intermittent lifestyle.

Wat anderen zeggen over mijn gratis trainingen

Ik raad iedereen aan een training bij jou te volgen, omdat je heel enthousiast en energiek vertelt en je mensen op een leuke manier met hun neus op de feiten drukt. Ook vind ik het prettig dat “mindset” wordt meegenomen.

Ellen

Ik geniet van jouw energie. Je training was heel leerzaam. Ik vond het herkenbaar. Ik vond het leuk dat we telkens cijfers mochten geven. Ik vond het ook confronterend, maar het was wel wat ik nodig had om aan de slag te gaan.

Corine

Ik vond het heel confronterend, met name het stuk over de suikerheks, zo had ik het nooit bekeken. Maar ik weet nu wel wat me te doen staat om er iets aan te gaan doen. Dank je wel Sylvia voor jouw enthousiasmerende verhaal!

Sanne

Wat houdt de online training in?

Je leert:

  • Hoe je verantwoord start met intermittent fasting waardoor je al in 4 weken tussen de 5 en 10 kg kunt verliezen
  • Waarom intermittent fasting zo ontzettend goed werkt en nog verantwoord is ook
  • Hoe je een light variant van deze leefstijl toepast op vakantie
  • Waardoor je voor altijd fit, slank en blij door je leven gaat en het klaar is met het gejojo.

Gezien in

 
>