Slank, gezond en superenergiek worden?

Op een verantwoorde manier die blijvend is? Dat is precies wat What IF? je brengt als je ermee aan de slag gaat.
Hét beste en meest complete boek over Intermittent Fasting. Ook als je een druk leven hebt.

Intermittent Fasting volgens Sylvia Holtslag

Wat en wanneer je eet is ontzettend belangrijk voor je energie, je gezondheid en je algehele welzijn.

En dus ook als je wilt afvallen.

Ik begeleid hier al jaren mensen mee, ben zelf megagroot IF-fan en heb er een boek met een kant-en-klaar-plan over geschreven.

“Nooit meer diëten, maar naar een fijne leefstijl die je  gemakkelijk volhoudt”

Ik heb alles al geprobeerd!

-Yes, ik ook.

Vasthouden is zo moeilijk!

Mijn klanten geven zo vaak aan hoe moeilijk het is om je aan een bepaald voedingspatroon te houden en om dit dan ook nog op de langere termijn vast te houden. Ook weet ik hoe het is om al moe te zijn bij het opstaan. En om mega in te kakken na de lunch.

Overspoeld, gefrustreerd en onzeker

Ik weet ook hoe het is om je overspoeld te voelen door alle drukte en daardoor uit frustratie te gaan eten. Of omdat het “zo gezellig is”, je te laten verleiden tot ongezonde voeding. En als gevolg daarvan altijd een opgeblazen buik te hebben. En ook weet ik hoe het is om onzeker over je gewicht te zijn.

Dit kan ook voor jou de oplossing zijn

Na bijna alle diëten geprobeerd te hebben, onderzoek te hebben gedaan en duizenden mensen te hebben mogen helpen, is mijn persoonlijke conclusie dat dit de leefstijl is voor een sterk en gezond, slank lichaam inclusief een bak energie. Een wetenschappelijk onderbouwd programma, waarbij je nog steeds heerlijk en (thank goodness) véél kunt eten!

Intermittent Fasting boek
Afvallen met een echt verantwoord plan

In mijn boek vind je een zeer compleet 4-weken-programma met:

 • Weekmenu’s met mealprepopties (voorbereidingsopties)
 • Smakelijke en gezonde recepten
 • Boodschappenlijsten (producten zijn overal verkrijgbaar)
 • Tips en Tools®
 • Informatie over de werking van Intermittent Fasting

Eindelijk een intermittent fasting boek met heerlijke toegankelijke, maar ook uitdagende recepten. Erg blij met de boodschappenlijstjes en de recepten. Sinds het volgen van het programma ben ik nu scherper, met name in de ochtend, voel ik me rustiger en conditioneel beter.

Alke Haverkamp

Door IF werd ik energieker, sliep ik beter en mijn eten werd een stuk smaakvoller. Ook heb ik geen middagdutjes meer nodig en drink ik nauwelijks nog koffie. Ik doe het nu niet meer zo strikt als in het begin. In het weekend ga ik wel eens uit eten, maar ik kies nu hele andere dingen van de kaart, simpelweg omdat
ik gezond eten nu veel lekkerder vind dan een vette hap. En in het weekend mag ik ook best een wijntje (teveel) drinken. Doordeweeks eet ik dan weer lekker gezond.

Michelle Kooi

Ik had heel veel overgewicht ondanks het vele sporten. Het was frustrerend dat sporten niet voldoende was om af te vallen. Niet ontbijten bevalt me nu erg goed. In de eerste 4 weken
ben ik bijna 7 kg afgevallen. Na enkele maanden pas ik het wat minder strikt toe en toch zat mijn gewicht eindelijk onder de 100 kg. Ook zijn mijn resultaten in de sportschool verbeterd. Op Murph loop ik er nu meerdere mensen uit. Dat was eerder ondenkbaar. De 90 kg komt nu zelfs in zicht en daar ben ik erg blij mee!

Remmelt Lubberts

Niet alleen afvallen,
maar ook gezond en energiek worden

Je energieniveau en imuunsysteem zijn aan elkaar gelinkt. Dus als je energieniveau al langere tijd laag is, is je weerstand hoogstwaarschijnlijk ook laag.

Met intermittent fasting in combinatie met een gezond voedingspatroon versterk je je immuunsysteem wijst onderzoek uit (bronnen vind je hier).

Het principe van mijn boek is simpel, de gerechten gezond en smakelijk, de ingrediënten 100% gezond en overal verkrijgbaar.

Bovendien is deze leefstijl en dus eigenlijk geen dieet, ook nog eens ontzettend goed vol te houden op de lange termijn. Word gezond, blijf gezond.

Met What IF? staat niets je meer in de weg naar minder kilo’s en een bak energie.

Wat brengt dit je? Je…

gaat je lichaam energie laten steken in andere belangrijke processen in plaats van constant voedsel verteren.

komt eindelijk af van cravings/zoete-trek-aanvallen en eetbuien.

bent niet (meer) continu met eten bezig.

hebt geen last meer van een opgeblazen buik.

versterkt je immuunsysteem.

gaat afvallen.

darmklachten worden verbeterd en door het positieve effect op je hormoonstelsel krijg je veel energie.

Overall ga je je veel beter en fitter voelen, je wordt gezonder en op de langere termijn kun je deze leefstijl voor altijd volhouden!

Is dit echt wel iets voor mij?

Heel veel mensen zijn heel erg verrast als ze voor het eerst van de vele voordelen horen van Intermittent Fasting. In heel veel gevallen vinden ze het zelfs moeilijk te geloven. De enige manier om erachter te komen of het voor jou werkt is, natuurlijk door het zelf uit te proberen.

En laat dat nou net hetgene zijn dat mensen spannend vinden. “Minstens 16 uur lang niet eten? Dat kan ik écht niet.” Dat dacht ik ook, toen ik er voor eerst tijdens een cursus van hoorde. Het stond haaks op wat ik leerde in mijn studie Voeding in Wageningen. Maar na slechts 4 weken was ik verkocht: slank, vol energie en superenthousiast. Ik ging er onderzoek naar doen tijdens mijn studie en er na! De resultaten blijven, ook mij, nog vaak verbazen.

En als ik je nou ook nog vertel dat intermittent fasting helemaal niet zo lastig of spannend is als het lijkt? Niet alleen is het niet zo moeilijk, het valt ook makkelijk lang vol te houden.

Al binnen 4 weken kun jij persoonlijk ervaren wat het voor jou doet. En wat is nou 4 weken? Precies. What IF?

10 redenen om nu te starten

Je gaat…

 • Je superenergiek voelen
 • Afvallen
 • Minder stress ervaren
 • Van je suikerverslaving afkomen
 • Gemakkelijker naar het toilet
 • Een gezond immuunsysteem krijgen
 • Je scherper en alerter voelen
 • Minder kans op ziekten maken
 • Minder kans op kanker krijgen
 • Langer leven in een betere gezondheid

Hoeveel redenen heb je nog nodig? Hoe lang wil je nog wachten? Al binnen 4 weken kun je tij keren van weinig energie en overgewicht. Ik daag je uit! Wat is nu 4 weken op een mensenleven? Precies!

Wil je blijvend resultaat?

Dan is dit iets voor jou!

Why What IF?

In deze video vertel ik je waarom ik What IF? heb geschreven en hoe het jou kan helpen.

Wat een prachtig boek is dit.
Niet meer nadenken wat je nu weer moet gaan eten. Met deze boodschappenlijstjes en iedere week een gevarieerd menu word het een stuk makkelijk om een gezonde lifestyle te creëren.
Heel erg blij mee!!!

Louisa - Doetinchem

Echt een geweldig mooi boek, heerlijke recepten, tips en wetenswaardigheden.
Prachtige foto’s en teksten, zeker geen gewoon kook-/dieet boek, meer dan dat en zeker de moeite waard.
Absolute aanrader.
Complimenten aan Sylvia Holtslag en haar team.

Leona - Oudenhoorn

Een goede stoelgang, meer energie, betere balans in de hormoonhuishouding en gewichtsverlies. Na 2 weken voelde ik al de omslag en ik voel me zoveel energieker. Er is een actieve community als bonus bij het boek! Leuk om ideeën en recepten uit te wisselen.

Mariska - Soest

Echt een aanrader! Heerlijke recepten, duidelijke beschrijving, makkelijk te maken, overzichtelijk. Al een paar favoriete recepten en een mooi resultaat op de weegschaal

Lidewey - Franeker

Wauw wat een geweldig boek!
Een compleet handboek om goed voorbereid aan de slag te gaan met IF!
Goede, leuke en lekkere recepten. Met behulp van dit boek is het een pretje om te beginnen en vol het te houden.

Mandy Stephanie - Flevoland

Een super boek! Met heerlijke verrassende recepten en duidelijke uitleg voor een nieuwe leefstijl. Ik volg het programma met behulp van Sylvia. Een super aardige positieve vrouw waar de energie vanaf spat!

Nikolien Stevens - Spijkenisse

Wat een fijne manier van bewust omgaan met je lijf.  Geen moeilijk gedoe, maar op een heldere en eenvoudige manier ingeleid. Ik ben fan! Het is goed vol te houden en voor mij niets anders meer.

Binkie1984 - Steenwijk

Allereerst een prachtig boek met heerlijke recepten. Intermittent fasting is nu  een levensstijl voor mij geworden waarbij ik me fit en energiek ben gaan voelen. Kortom een aanrader voor iedereen die puur en eerlijk wil eten, zich fitter wil voelen en niet onbelangrijk: af wil vallen!

Irma Josefien - Zutphen
>