Back on track met een gezonde leefstijl

Online training 11 oktober 20.00 en 12 oktober 9.30 uur

Voor de zomer ging het best goed! We moesten weer in badkleding verschijnen dus deden we ons best om er nog enigszins florisant uit te zien. Tijdens vakantie hebben we vaak alles losgelaten en nu deze voorbij is, willen we graag weer verder of alsnog naar standje gezond.

Maar hoe dan? Het blijkt niet zo simpel als het alleen maar zeggen, we willen het ook doen en blijven doen. Ik leer je dan ook heel graag hoe ik dat doe en hoe ik er anderen mee help!

In mijn gratis training Back on track met een gezonde leefstijl, leg ik je uit wat dé 10 gouden regels zijn om terug op de trein naar Healthyville te stappen, met als resultaat je weer energiek en lekker in je vel te voelen.

Wanneer wil je deze training sowieso volgen?

Als je:

  • best gedisciplineerd kunt zijn, maar vaak terugvalt als het gaat om je leefstijl, zeker na de zomer
  • merkt dat je gedemotiveerd raakt, omdat het resultaat niet snel genoeg komt
  • een liefdevolle schop onder je kont nodig hebt, om in actie te komen
  • er klaar voor bent om er nu echt voor te gaan en je woorden wilt omzetten in actie

Na deze online training ben jij in staat om je gezonde leefstijl alsnog te starten en er je allerlaatste afslankpoging ooit van te maken.

Je leert:

De 10 gouden regels om een leefstijl niet alleen op te starten maar ook vast te houden.

Wil jij weten welke gouden regels dat zijn? En hoe jij weer bij de 48% van de Nederlanders komt met een gezond gewicht? Wat je moet doen om niet alleen te beginnen, maar ook door te pakken, zodat je straks weer blij met je lijf bent en dagelijks superenergiek je bed uit komt. Woon dan deze gratis online training bij!

Mensen die bij mij een training volgen, geven aan dat ze altijd met ontzettend veel enthousiasme worden gegeven en enorm interessant zijn. Dit wil je dus niet missen als jij je aangesproken voelt!!!

Over mij

Ik ken mijn ouders niet anders dan ‘aan de lijn’. Altijd bezig met het uitzoeken van een nieuw dieet of het starten van een nieuw dieet. Keer op keer op keer. Zonder blijvend resultaat. En ik heb overduidelijk hun Bourgondische DNA. Op sommige gebieden vind ik dat geweldig, dit specifieke stuk had ik liever gemist, want als tiener was ik al bezig met mijn figuur. En op mijn 35e had ik bijna alle denkbare diëten wel een keer gedaan, gebruikt, geprobeerd of getest. Ook bij mij zonder blijvend resultaat. Zo moeder, zo dochter.

Ik bleef weer op zoek naar het nieuwe wondermiddel omdat er, zoals altijd ‘wel weer wat af mocht’.

Tot ik over Intermittent Fasting hoorde tijdens mijn studie voeding. Uiteraard moest dit ook getest worden.

Binnen enkele weken was ik verkocht, ik was niet alleen kilo’s kwijt, ik kreeg er een bak energie en mentale focus voor terug. Dat laatste had ik nog niet eerder ervaren. Ik werd gezonder, een leuker mens en een energiekere mama.

Ik wilde nooit meer anders. En het toffe is dat ik mijn Bourgondische roots niet volledig los hoefde te laten, hoogstens te matigen. So far so good.

Tot mijn moeder twee jaar geleden overleed aan de gevolgen van een ongezonde leefstijl net als mijn vader twintig jaar eerder.

De impact van haar overlijden was groot; ik besloot mijn kennis en ervaring over gezonde voeding met de wereld te delen, nam ontslag, zette een coachingpraktijk op en schreef het boek What IF? dat geheel gaat over een intermittent lifestyle.

Gratis online training Back on track met een gezonde leefstijl

>