Koolhydraatarme eiwrap

Eiwrap met salade
Equipment
- Koekenpan
- Mengkom
- Snijplank
- Mes
Ingrediënten
- 1 el roomboter
- 2 theelepels kerrie
- Peper en zout naar smaak
- 6 eieren
- 200 gram gemengde sla met wortel
- 3 eetlepels olijfolie extra vierge
- 1 avocado
Instructies
- Breek de eieren in een kom en klop ze goed door elkaar zodat het een samenhangende massa wordt.
- Voeg de kerrie toe en peper en zout naar smaak.
- Smelt een beetje roomboter in een grote bakpan op een middelmatig vuur. Voeg eventueel een scheutje olijfolie toe zodat de roomboter niet aanbrandt.
- Schenk ongeveer 1/3 van de eimix in de pan en bak als een pannenkoek op middelmatig vuur voor ongeveer een minuutje. Keer de wrap om en bak hem voor nog eens een minuutje. Haal de wrap eruit en leg deze op een bord om af te koelen. Herhaal dit 2 keer met de rest van de eimix.
- Meng de slamix met de olijfolie en wat peper en zout naar smaak.
- Halveer de avocado, hol hem uit en snijd in zeer smalle plakjes van een kwart cm.
- Leg wat sla op een wrap en leg er wat plakjes avocado overheen. Rol de wrap dicht. Snijd in het gewenste aantal kleinere rolletjes. Et voilà! Eet smakelijk. Lekker als snackje maar ook als ontbijtlunch.